Hazudtál, Viktor!

2014. április 11. 08:57

Az ígéret az volt, hogy a jó kormányzás felmorzsolja a szélsőjobbot.

2014. április 11. 08:57
Mandula Viktor
hvg.hu

„Hazudtál, Viktor! Ahelyett, hogy megszűnt volna »a radikális erőket felhajtó energia«, a Jobbik 130 ezerrel növelte a táborát. Olyannyira sikerült »legyőzni a munkanélküliséget«, »talpra állítani a gazdaságot«, »rendet és közbiztonságot teremteni«, hogy a »gyűlölködő és intoleráns« Jobbik 16%-os pártból 20,5%-os párt lett az elmúltnégyévben. 

Kínos a helyzet, de nem ismeretlen. Ugyanígy csökkentettétek az államadósságot, ugyanígy lett egymillió új munkahely meg két hét alatt rend. Így védte meg Selmeczi a nyugdíjat. A háború béke, a béke háború, mi mindig is Óceániával álltunk hadban. 

Nem kérünk több győztes csatát!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2014. április 11. 14:41
Kedves szerzőnk! Fel is morzsolta. Még a Jobbik is elkezdett középre húzni. Kiérdemled a "vak újságíró" különdíját.
KannibálTatárÚr
2014. április 11. 12:48
... "a jó kormányzás felmorzsolja a szélsőjobbot." Bekövetkezett. Az SSDSS-nek nyoma sincs.
röviden
2014. április 11. 11:30
A Jobbik, mint fenomén, kicsit összetettebb jelenség, mint ahogy azt a szerző látni véli. Persze, mondhatjuk rá, hogy a "fasizmus, mint lelki igény" megtestesülése, (a szerző láthatóan erre hajlik) vagy a "szoclib véleményterroron" sarjadzott radikális válasz, de egyik közelíti meg a valós választ. Mindig lesznek, akik -érthetően, bár nem elfogadhatóan űgy vélik, hogy hajthatatlan akarattal el lehet végezni egy emberöltőnyi munkát évek, sőt hónapok alatt. A kölyökvizslás arculatváltás nemcsak kampányfogás volt, hanem annak az okos felismerése, hogy a "Zsidókat Izraelbe, a cigányokat Indiába, és itt a Kánaán" sose szólít meg élég embert ahhoz, hogy komoly pártot lehessen rá építeni. ésha már nem ezzel a fantomizált Jobbikkal kell megküzdeni, akkor ott a balszélen el lehet gondolkodni, hogy a "progresszív baloldal" tokkal-vonóval vajon miért csak öt százalékkal bizonyult eredményesebbnek, a modern jövőképével, meg a félelmetes szellemi kapacitásával.
geraz51
2014. április 11. 11:21
Álszent értekezés.Ha főszerkesztő lennék már indulna a mandula munkahelyet keresni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!