HVG=Nap-kelte

2014. április 28. 20:49

Az újságot jó ideje az a szemellenzős ballib bullshit jellemzi, amely miatt 2006 óta megszűnt az SZDSZ és középpárt lett az MSZP. Átlapoztuk az elmúlt tíz év lapszámait, és arra jutottunk, hogy kuka.

2014. április 28. 20:49
Sideburns
Spiler.info

Ennél nagyobb gondok is vannak azonban az eheti címlapsztoriban: Magyarország tízéves uniós tagságának értékelése az újabb kétharmad ellenére is veszett orbánozásba csap át. Az exhas mérlegelés szerint Brüsszel természetesen csak adott az országnak. Nagy kár, hogy a fejlesztési pénzek ajándékként való feltüntetése mellé nem fért be a külföldi cégek versenyelőnye révén letarolt magyar vállalkozások feltérképezése, egész iparágak eltűnése, a piacszerzés elemzése, egyáltalán: bármi bonyolultabb összefüggés keresése.

A lap példányszáma együtt zuhant azzal, ahogy a HVG megszakította a magyar való világgal ápolt minden kapcsolatát. A lapnak a tízéves uniós mérleg idétlen megvonása helyett inkább azon kellene elgondolkodni, hogy a csatlakozáskor még százezret közelítő példányszáma hogyan zuhanhatott 45 ezerre. Valószínűleg erről is a Fidesz tehet, meg a világválság, és a print sajtó zuhanása. Az online rovatnál legalább van 3-4 jó újságíró – és most ne a véleményrovat felé kattintsanak, annak Wge.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. április 30. 13:34
Hát akkor ne lapozd át barom! Vannak neked való szennylapok. Soroljam?
MOPO3OB
2014. május 24. 22:15
Nap-kelte "legszebb" pillanatai: http://www.youtube.com/watch?v=2dkG4NuJAEg
MOPO3OB
2014. május 24. 22:15
Tökéletesen egyet értek. Én is ezt mondom már egy ideje a HVG-ről.
Peter8811
2014. május 13. 18:56
"azért mielőtt teljesen beleélitek magatokat, a HVG.hu a 16. leglátogatottabb magyar oldal, több mint 200.000 napi látogatóval." Gerő Andriska, Adolf Hitlert is sokan látogatták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!