Gaudi-Nagy kiköpött úgy néz ki, mint egy jobbikos

2014. május 08. 12:40

Jó ideje világos volt, hogy a Jobbiknak egyszer visszaüt majd a primitív, leegyszerűsítő-megmondós jakobinus-vonal.

2014. május 08. 12:40
Sideburns
Spiler.info

Van itt más is. Aki a Jobbikra szavaz, az Morvai Krisztinára szavaz, ő viszont nem Jobbik-tag. Ez a »kinn is vagyok, benn is vagyok«-politika egészen addig működött, amíg nem szabadult el Tomika, meg a Tomika és Krisztina által felheccelt tábor (mire nem jó egy munkanap, ugye?), mert most tisztázni kell a Jobbik, Tomika és Krisztina viszonyát. Nem magyaráznánk túl ez a bonyolult Bermuda-háromszöget, amelyben eltűnt a magyar emberek tisztelete, de az látványos, hogy itt most nem fog működni az, hogy Tomika már nem Jobbik-képviselő és nem a párt tagja. Az a baj ugyanis, hogy Volner János alelnök szerint a lámpavasat emlegető Gaudi-Nagy a párt elszámoltatási kormánybiztos-jelöltje – ahol pedig Pásztor István, meg Szabó Gábor áruló lehet, az már a jakobinus, sztálinista modellt követő elszámoltatás. Emlékszünk még Keller Lászlóra?

Eközben Gaudi-Nagy megköszönte Morvai kiállását, a Jobbik-frakció pedig benyújtotta Gaudiék több javaslatát a parlamentben. Úgy tűnik, hogy Gaudi-Nagy feltétlenül Brüsszelben akart Morvaival dolgozni, akinek »a legjobb barátja«. Úgy tűnik, hogy Gaudin, és nem a Jobbikon múlt, hogy ez a kiváló hordószónok ma nem ül a magyar parlamentben. Az viszont kérdés, hogy Morvai a Jobbikot, a magyar embereket, vagy a haverját képviselné-e az Európai Parlamentben, Balczó szerint Morvait ugyanis nem köti a pártfegyelem. Mindenesetre az tuti, hogy a Jobbik volt és leendő képviselőjének támogatói a délvidéki magyarság legitim képviselőjét, ezzel az egész magyarságot, a határon átívelő nemzetegyesítést köpték arcon többször a Kossuth téren. Ez a Jobbik december ötödikéje. Mérsékelt hangvétel és cicázgatás helyett ez a kiköpött Jobbik-stílus.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. május 08. 16:39
Magy a Barátok-és az Anyátok közt!
patai asszony
2014. május 08. 15:41
Ez csak a Jobbik lejáratására indított műbalhé, gumicsont. Nem az okot boncolgatják, hanem az okozat stilisztikai minőségét. Nem az érdemi kérdésekről pofáznak. Eladhatják a magyar földet, tönkretehetik a magyar gazdaságot, nem számít, csak az, melyik civil kit köpött le és hogy milyen lesz valamelyik emlékmű. A cikkíró meg nézzen már utána, mit írnak a verbális köpködők Pásztorról, és az hogy viszonyul a szerbekhez vagy a magyar nemzeti radikálisokhoz és hogy nyilatkozgat.
Mich
2014. május 08. 14:14
"Az a baj ugyanis, hogy Volner János alelnök szerint a lámpavasat emlegető Gaudi-Nagy a párt elszámoltatási kormánybiztos-jelöltje – ahol pedig Pásztor István, meg Szabó Gábor áruló lehet, az már a jakobinus, sztálinista modellt követő elszámoltatás." "...a Jobbik volt és leendő képviselőjének támogatói a délvidéki magyarság legitim képviselőjét, ezzel az egész magyarságot, a határon átívelő nemzetegyesítést köpték arcon többször a Kossuth téren." Így van! De nem csoda... ők a Háttérhatalom Ötödik Hadoszlopa, amely belülről (és hátba) támadja a nemzetet a kaszás-lámpavasas-köpködős csürhe...!
freehckr
2014. május 08. 13:45
„Ez a Jobbik december ötödikéje” Tehát, folytatva ezt a felettébb ostoba és primitív gondolatmenetet, a fideszes korrupciós ügyek miatt az egész Fidesz, sőt, még szavazóik is korruptak, akik meglopják az országot. Ez az irány, elvtársak?! :) „a délvidéki magyarság legitim képviselőjét ... köpték arcon” A fideszes elvtársatok a délvidéki magyarság más legitim képviselőit jelentette fel a szerb hatóságoknál, valószínűleg azon indíttatásból, hogy kizárólag csak ő, a fideszes dzsóker lehet a délvidéki magyarság legitim képviselője, más pedig nem... Ez mégis mennyire kommunista k*rva anyátok hozzáállás? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!