Önökért féltjük a magyar sajtó szabadságát

2014. június 04. 11:17

Lehet ezt naiv szentimentalizmusnak tekinteni, de újságíróként mégiscsak az a lényeg, hogy kérdezzünk, hogy megmutassuk, hogy ott legyünk, hogy segítsünk, elgondolkoztassunk, szórakoztassunk, és ha kell, leleplezzünk.

2014. június 04. 11:17
Kustánczi Norbert
Hír24

„Lehet ezt naiv szentimentalizmusnak tekinteni, de újságíróként mégiscsak az a lényeg, hogy kérdezzünk, hogy megmutassuk, hogy ott legyünk, hogy segítsünk, elgondolkoztassunk, szórakoztassunk, és ha kell, leleplezzünk. Önök: az olvasók, a nézők, a hallgatók miatt.

És akkor jön egy ilyen origós sztori.

Ha a pletykák igazak Sáling Gergő távozásáról, ha valóban olyan nyomást tud gyakorolni a politika egy piacorientált médiacégre, ami egy független, kiegyensúlyozott, szakmailag topon lévő újság főszerkesztőjének kirúgásához vezet, akkor nem túlzás az a gondolat, ami miatt rengeteg médiamunkás ma délután az utcára vonult:

Tényleg veszélyben van a magyar sajtószabadság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. június 05. 22:06
Hálás eszköze vagy a balib médiának. Csak vedd észre kérlek!
kaktuszvirág
2014. június 05. 13:13
Énértem te ne féltsd a sajtószabadságot! Én akkor lennék elégedett,ha minden médiában "dolgozó" a sitten lenne,az úgynevezett média pedig végleg megszűnne.
cutcopy
2014. június 05. 07:25
"Ha a pletykák igazak" Ha a pletykák igazak akkor Vicseket is Lázár rúgta ki a klubrádiótól és Gavrát is a hvg-től..
Pinter68
2014. június 05. 07:25
"Mert valóban úgy ahogy mondod ezek erről beszélnek. Ha meg adóztatják a média gurukat akkor oda a sajtószabadság. Istenem!!!" Rendesen kevered a dolgokat, azt ugye tudod? Az Origo miatti tüntetésnek semmi köze a reklámadóhoz. Azért tüntetnek, mert erős a gyanú hogy a Lázárral kapcsolatos leleplező cikkek miatt, politikai nyomásra küldték el az Origó főszerkesztőjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!