Respect Origo!

2014. június 03. 13:06

Amikor stábunkat kizárták a Fidesz eredményváró rendezvényéről, az Origo szerkesztősége kiállt a Hír24 mellett. Úgy esett, hogy most nekünk kell szolidarítani origós kollégáinkkal.

2014. június 03. 13:06
Kustánczi Norbert
Hír24

„Amikor stábunkat kizárták a Fidesz eredményváró rendezvényéről, az Origo szerkesztősége kiállt a Hír24 mellett. Úgy esett, hogy most nekünk kell szolidarítani origós kollégáinkkal.

A Hír24-nél hiszünk a sajtó– és véleménynyilvánítás szabadságban, a független magyar sajtóban; hisszük, hogy az újságírói hivatás a társadalom javát kell, hogy szolgálja; hogy versenyhez erős versenytárs kell; hogy az igazság szabaddá tesz; a sajtó szabadsága pedig az emberek szabadsága.

Ahogy Kossuth Lajos mondta: »Ut közép itt nincs!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-d(-_-)b-
2014. június 05. 01:08
"szolidarítani" Először magyarul kellene megtanulnotok...
MOPO3OB
2014. június 04. 10:46
Riszpekt seggnyaló médiagenya, mi?! Gusztustalan egy társaság ez a Hír24. http://mno.hu/belfold/mediamogulok-titkos-terve-a-korm-1174719?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201406 Médiamogulok titkos terve a kormány ellen Szabadon értelmezett hírekkel operáló hírműsort indít augusztus 20-án a Story4. A csatornát birtokló médiakonzorcium, a Sanoma Media Budapest azonban vélhetően riportnak álcázott kormányellenes műsorokat sugároz majd. Az MNO úgy tudja, mindezt a – tervezett – reklámadó miatt erőlteti a remek baloldali kapcsolatokkal bíró Szabó György Sanoma-vezér. A napokban jelent meg a hír, hogy augusztus 20-án hírműsorral akar kitörni a bulvárkaranténből a Story4. Az Indexen megjelent cikkben megerősítik az iparági pletykákat,és egyben vázolja elképzeléseit a Sanoma Media Budapest kötelékében repülő csatorna vezérigazgató-helyettese, Borsány-Gyenes András. Állítja: egy-egy műsor hat-nyolc témát dolgozna fel alaposan, „riportosan”, részletesen bemutatva a hírek hátterét, megfogalmazása szerint az adás nem is a szó hagyományos értelmében vett híradó lenne, hanem információs magazinműsor. Ígéri, hogy a megszokott hírműsoroknál sokkal szabadabban értelmeznék a híreket. Célközönségük Borsán-Gyenes szerint nem az értelmiség lenne, hanem „mindenki, aki szeretné tudni, hogy mi történik vele a mindennapjaiban, hogy az egyes hírek hogyan befolyásolják az életét. Ebbe bele kell férjen Angelina Jolie mellműtétje és az MNB újabb kamatcsökkentése is” – nyilatkozta az Indexnek a Hír24 című műsorról. A portál úgy tudja, hogy a formálódó stáb meghatározó alakja lesz például Bárdos András.
tango47
2014. június 04. 10:14
És amikor a Gyurcsótány kizárta a Hír TV-seket, hol voltatok?
Ouroboros
2014. június 03. 18:51
o7
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!