Így lettem házmester

2014. június 18. 19:29

Azt hittem, ilyen velem nem fog történni, de éjszaka megtörtént: átszóltam, hogy hangos a zene.

2014. június 18. 19:29
Orosz Péter
Cink

„A lépcsőházban azon gondolkoztam, hogy de mégis mi az istent fogok lent csinálni? A melléképületnek nincs önálló bejárata, a panzióként működő villa felől érhető csak el. Felmerült, hogy egyszerűen átdobom egy üres üveggel vagy egy kővel az ablakot, de féltem, hogy nem tudok olyan magasra dobni. Elég bénán dobok.

Az utca közepére érve legnagyobb örömömre konstatáltam, hogy a hajnali punkbuli teraszán szakállas fiatalember ácsorog. Felemeltem a kezem, és a hangerőszabályzó letekerésének egyezményes jelét mutattam. Ezt ő integetésnek vélte. Mondtam, hogy nem integetek, hanem azt jelzem, hogy tekerje le a zenét. Hogy én honnan jöttem? Mondtam, hogy a szomszéd házból, ahol felkeltem a zenére, annyira hangos. Valamint hogy ez nem a Kazinczy utca. Mondta, hogy jó, akkor letekeri. Mondtam, hogy sürgősen. Letekerte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2014. június 19. 08:41
...mert a helyszín egy budai villanegyed... Most panaszkodik vagy dicsekszik?
Ángyán Páván
2014. június 18. 23:44
Remélem, a Club Play nem a Norvég Civil alapból nyomul.
gyurmandia73
2014. június 18. 21:22
Azt a cikket is várom amiben ez a főállású toleráncs elkergeti a hajléktalant a lépcsőfordulójáról...
kjkj945
2014. június 18. 21:06
https://www.youtube.com/watch?v=h6qKsxGIfrM 'Nem szól ránk a házmester'
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!