Én találtam fel a húzódzkodást!

2014. június 23. 09:59

Gurbanguly Berdimukhammedov neve hallatán tényleg csak a vájtfülűek kapják fel a fejüket, de az európai politikusok visszafogott népek, nem fognak nyilvánosan rettegni.

2014. június 23. 09:59
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

Az érkező sorozatgyilkost a Kossuth téren fogadná a díszszázad, Áder János néhány szóval méltatná a keresztényi életét, amit az utóbbi években élt, tapintatosan nem említve azt az apróságot, hogy több mint tíz embert ölt meg (a pontos számon még mindig folyik a vita), elvégre nem azért jött ide, hogy azt firtassuk, ki kit gyilkolt le, hanem ünnepelni, kapcsolatokat építeni. Kora délután ebéd a Sándor palotában.

Délután a Nemzeti Múzeum és a Műcsarnok meglátogatása Orbán Viktor társaságában, késő délután tárgyalások a lehetséges együttműködésről, Magyarország és Sam fia közös terveiről, egy esetleges szoborállításról a Városligetben, ahol azért mellékalakként megjelennének a fentebb már említett sorozatgyilkosok is, plusz Csikatilo, a rosztovi rém, mert a keleti nyitás is rendkívül fontos dolog.

Este séta a külvárosban.

Közleményben ki lehetne emelni az amerikai jogrend igazságtalanságát, mivel Sam fia minden egyes gyilkosságért 25 évet kapott, pedig az ember ritkán él tovább száz évnél, amiből világosan kitűnik a rohadt kapitalisták kétszínűsége: szabadságról brekegnek, meg emberi jogokról, de amikor cselekedni kell, simán annyi időre ítélnek egy – ugyan bűnös, de megtért – sorozatgyilkost, hogy háromszáz év múlva tudna csak kiszabadulni. Mi ez, ha nem álszentség?!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. június 23. 14:30
Kedves Para Imre! Semmi probléma, tiltakozásul leszerelheted a nappalidból a gázkonvektort, a konyhádból a gáztűzhelyet, és a fürdőszobádból a gáz vízmelegítőt. Lehet megfagysz, éhendöglesz, de legalább büdösen, és demokráciatudatosan.
town
2014. június 23. 13:20
Kóka, és Gyurcsány is járt a faszinál. Akkor mi a kérdése a Parának, illetve akkor amikor azok kint jártak a diktátornál, akkor a Parának miért nem volt kérdése? Nekem sincs több kérdésem.
Ellensúly
2014. június 23. 12:58
Azok után, hogy az EP-ben termet neveztek el Horn Gyuláról, Áder akár Oszama bin Ladent is fogadhatná.
luga
2014. június 23. 12:05
Nevetséges erőlködés, Para!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!