Ellopták

2014. július 25. 10:45

Az Egyenlítő ugyanis már nem az én blogom, hanem az MSZP lopott háziblogja, amit vissza fogok szerezni a sajtószabadságról papoló, de azt két lábbal tipró képviselőktől.

2014. július 25. 10:45
Németh Gábor
Kreatív

Tisztelt Újságíró Kollégák!

A sajtóban korábban megjelent hírekre reagálva jelezném a szakmai közösségnek, és a legnagyobb baloldali blog, az általam alapított Egyenlítő (egyenlito.blog.hu [1]) olvasóinak, hogy a felületet egy jelenleg is vezető beosztásban lévő szocialista országgyűlési képviselő, ill. más, az MSZP színeiben politizáló személyek írásos dokumentumokkal bizonyítható módon, akaratom ellenére, szerzői jogaimat porba tiporva ellopták.

Az ügyben azóta az MSZP egy hazug közleményt adott ki, amely minden alapot nélkülözve azt állítja, hogy ők egy zsarolás áldozatai. Ezzel szemben az igazság az, hogy egy vezető szocialista politikus írásban kért árajánlatot a blog átadására, majd az ajánlatra nem reagálva, feltételezhetően egy külsős szerzőt felhasználva megkaparintotta a technikai ellenőrzést a blog felett.

Kijelentem, hogy az üzemeltetővel és jogászokkal együttműködve mindent megteszek a blog visszaszerzése érdekében, a lopás körülményeit nyilvánosságra hozom, résztvevőit megnevezem egy új blogon. Jogásszal konzultálva az alapítóként engem illető jogokért pert indítok, és ezúton szólítom fel az MSZP-s jogsértőt, hogy azonnali hatállyal fejezze be arcképem, videóim és cikkeim használatát. Ez ugyanis már nem az én blogom, hanem az MSZP lopott háziblogja, amit vissza fogok szerezni a sajtószabadságról papoló, de azt két lábbal tipró képviselőktől.

Németh Gábor
alapító
Egyenlítő blog

(közlemény)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2014. augusztus 22. 14:12
Aládolgozik a kreténeknek majd csodálkozik, hogy átqurják? MARRRRGITTT! NÓÓÓRRRRMÁÁÁÁLISSS!?
bohócügyi áltitkár
2014. július 30. 17:10
na most az úgy van, hogy minden valami.bolog.hu domain valójában az Index ZRT. tulajdona ( és vagy valamely érdekeltségéé. bárki akik bologot nyit semmilyen tulajdonnal nem rendelkezik, hiszen csak egy aldomaint biztosítanak számára, amire tartalmakat tehet fel. Így aztán nehéz is ellopni egy olyat, bárkitől, ami nem az övé. itt valójában az történt, hogy emberünk, több "főadmin" hozzáférést hozott létre és egy másik őt ügyesen kizárta a blog admin elérhetőségéből. Azaz összevesztek a koncon és a másik előbb kapta meg a fényt. Mert annyi eszük nincs, hogy vásároljanak egy domaint, jegyeztessék be és arra építsenek ki egy felületet, ahol bármi is történik teljesen egyértelmű lesz a tulajdon jogviszony. persze értem én, hogy azért a balibet kiszolgáló szolgák pénzt nem akarnak költeni, de akkor meg ne csodálkozzanak, ha a pénzemberek egyszerűen kibasszák őket, ha nem egészen a meleg szarig nyalnak be nekik, hanem csak a lyuk körül.
states
2014. július 30. 16:16
Az elvtársak meglopják egymást. Is. De mi ebben a meglepi?
sersem4
2014. július 30. 16:16
Cicaharc,hiszti,hajhúzás,meg csapkodás a tűsarkúval... Valami iszonyúan hatalmas,tömegeket befolyásoló szellemi tulajdon felett megy a harc...már majdnem a Népszava szintje....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!