Cigi, sör, pályázat

2014. július 23. 13:04

Ételre, italra és cigarettára költötte a Liberális Fiatalok Egyesülete a Norvég Civil Támogatási Alapot (NCTA) kezelő Ökotárs Alapítványtól tavaly augusztusban kapott mintegy 2,5 millió forint egy részét.

2014. július 23. 13:04
Pilhál Tamás
MNO

„Ételre, italra és cigarettára költötte a Liberális Fiatalok Egyesülete (Life) a Norvég Civil Támogatási Alapot (NCTA) kezelő Ökotárs Alapítványtól tavaly augusztusban kapott mintegy 2,5 millió forint egy részét – derül ki a szervezet interneten közzétett számláiból. Ez azért is pikáns, mivel a támogatást arra kapták, hogy a médiapluralizmusért és a sajtószabadságért indított európai kezdeményezéshez csatlakozva 11 ezer aláírást gyűjtsenek »a média területén tapasztalható túlzott kormányzati befolyás kiküszöböléséért«. Úgy tűnik, a téma nem rengette meg a magyar társadalmat, a Life ugyanis csak 2424 aláírást gyűjtött össze, ehhez képest az e célra kapott pénzt szinte teljes egészében elköltötte.

Nem csoda, hogy az aláírásgyűjtésre kevesebb ideje jutott a Life-nak, hisz a közzétett számlák tanúsága szerint tagjaik rengeteg időt töltöttek gyorséttermekben, kocsmákban. Költségként szerepeltették például egy Kozel sör elfogyasztását (299 forint), két doboz Philip Morris cigaretta (1810 forint) és egy cigarettapapír (70 forint) megvételét is. Az ifjú liberálisok apró csokoládészeleteket is képesek voltak a norvég pénzek terhére elszámoltatni, mintha azoknak bármi közük lett volna a pályázatban vállalt kötelezettségeikhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. július 24. 00:17
amugy meg amit pilhál csinál..netto demagogia..
gudmen
2014. július 24. 00:17
gusztustalanok ezek a fiatalok..a nemzet megrontoi..ESZNEK???? ISZNAK??? majd ha kiutalnak 50 millio dollárt a gázkonpenzácios bulibol offshore számlára ahogy a fideszes barátaink...vagy hirtelen vesznek 5! ingatlant az opera környékén 900 millioért mint hagyo miki...vagy helikopántert hunvald modra.. akkor valamit felcsipgettek a tudásbol amit a jelenlegi politikai csepegtet a jonépnek.. de amig csak a norvégok pénzét eszikisszák..kettes alá fiuk lányok..
KannibálTatárÚr
2014. július 23. 18:26
„Ételre, italra és cigarettára költötte a Liberális Fiatalok Egyesülete (Life) a Norvég Civil Támogatási Alapot (NCTA) kezelő Ökotárs Alapítványtól tavaly augusztusban kapott mintegy 2,5 millió forint egy részét"... Ki sem nézné az ember ezekből a liberális fiatalokból, hogy hasznos dologra is fordították a kapott pénz egy részét. A többiért kár.
Barnabox
2014. július 23. 18:17
Ez a barom 1800 Ft-on van kiakadva! Megszólalt-e a debreceni önkormányzat amerikai üdülésénél, vagy D Tomi beléptetőkapu ügyében, vagy Lázár utazási költségénél, vagy a Cöf-nek pumpált millákról stb. Szokásos gusztustalanság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!