A turbósított RTL-híradó TOP 5 ellenzéki vesztese

2014. július 04. 14:42

A balliberális médiumok és pártok úgy várták az RTL turbóellenzéki fordulatát, mint a grundon elpáholt kisgyerek az idősebb tesó érkezését. Végül mindenki bukott az ügyön.

2014. július 04. 14:42
Sideburns
Spíler

„4. ATV

Komoly vesztes lehet az »objektív hírforrás«, a mamutjaival éppen leszámoló ATV is. Ha nem az ATV-é lesz az egyetlen fontos ellenzéki híradó, hanem minden törzsbalos az RTL-re cuppan majd, az konkurenciaharcot szülhet majd. Szinte biztos, hogy el kell indítani az Éjjel-Nappal Kőbányát is.

5. RTL

A fontosságát évek óta nézettségi számaival igazoló RTL számára vérciki, de az elmúlt napokban több cikk is megjelent arról: nem fogy jól a kormányvágós híradó. Az RTL-es híreknek több estén még annyi nézője sem volt, mint ahány szavazója az egyre szerencsétlenebb, sittes arcokkal nyomuló szociknak. Az még nem világos, hogy a fideszesek, esetleg a csatorna szánalmas önreklámját el nem viselő egyéb nézők, vagy csak a politikát kerülők hagyták-e el a híreket, de az tény, hogy az RTL-es híradó már csak harmadik. Megverte ugyanis a focivébé heteiben arató köztévé, valamint a régóta nézettebb TV2-ős Tények is. Viszont a Berényi Miki még lehet ellenzéki főpolgijelölt. Vagy a Stohl Buckó.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. november 07. 01:27
Ahogyan már korábban is megírtam. Téves logikai kapcsolatot feltételezve kezdett ünnepelni a megmaradt balliberó. Nem azért voltak aranyos medvebocsok és újszülött kis zsiráfok az RTL híradóban mert így fogadott hűséget az RTL Klub a Fidesz kormánynak. Azért volt politikamentes híradó az RTL-en mert ezt várja el a nézőközönségük. Fatális tévedés azt gondolni, hogy ez a törzsközönség kíváncsi az első MDF kormány óta tomboló, értelmiségi lobbik közötti világnézeti politikai háborúságra. Ezzel csak azt éri el az RTL, hogy elűzi a nézőit. Túlértékelték az RTL vezérek saját politikai erejüket. Rossz vezetőként, emocionális alapon, zsigerből támadtak a média szokásos módján. De ezzel csak a saját nézettségüket csökkentették le. Ami számukra még rosszabb, az eddig ki nem próbált "médiaatombombáról" kiderült semmit nem ér. Besült. Ha jövőre növeli a reklámadó mértékét a Fidesz kormány mit lépnek? Már egy órás híradóban fogják heroldozni a Fideszt?! Még több nézőt üldöznek el és végül pont maguknak okozzák a bevételkiesést. Az ő nézőik ugyanis cukisághíradót akarnak nézni politikamentesen.
MOPO3OB
2014. november 07. 01:27
A hozzászólásom feltételez legalább egy érettségit, illetve ennek megfelelő szövegértési szintet. "Ha jövőre növeli a reklámadó mértékét a Fidesz kormány mit lépnek? Már egy órás híradóban fogják heroldozni a Fideszt?! Még több nézőt üldöznek el és végül pont maguknak okozzák a bevételkiesést." Próbálom alsó-tagozatos szinten levők számára átfogalmazni: "RTL Karcsika elővette a legnagyobb homokozó lapátját, hogy jól megüsse vele Fidesz Frigyeskét. De ez meg sem kottyant Fidesz Frigyeskének. Hiába próbálkozott RTL Karcsika háromszor is. Harmadszorra saját magát találta el és bibis lett neki. Ezek után Fidesz Frigyeske nyugodtan elvehette RTL Karcsika másik homokozóvárát is. Biztosan tudhatta semmilyen komoly ellenállást nem tud kifejteni RTL Karcsika. A legnagyobb homokozólapáttal már többször ráütött de semmi."
kamasuka
2014. augusztus 22. 14:12
A következő fog történni: MSZP-DK-EPM és baloldali bukta kb. minden helyen országosan októberben. Utána dobják Gerkenst, és módosítóval mérséklődik az adó 2015 közepétől. Ez eleve halott ügy úgy, hogy 2014-2018 között 99%, hogy marad a Fidesz-KDNP kormány. A köztársasági elnököt is kinevezik, és ha kell kétharmaddal tovább hajtják a baloldalt. 2018ra marad Gyurcsány, hacsak a szakdolgozata meg nem kerül, és újabb bukta. Hogy kétharmad, az majd attól függ majd, hogy a stadionépítés után a kormány lakásépítésbe kezd-e és segíti a lakáshoz jutást az építőipar szintentartása révén, vagy ótópályaépítésbe kezd.
kamasuka
2014. augusztus 22. 14:12
PErsze. Annyira pontos, mintha csak egyedül mérettette volna meg magát a bejutásért. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!