Az MSZP Bajnai közönségét fotóztatta

2014. augusztus 18. 14:13

Velez elmagyarázta: nincs olyannak helye az MSZP környékén (semmilyen pozícióban, szerződéssel), aki az „ellenségnek” tapsol. Közben főnöke már a sajtóban (kényszeredetten) az összefogásról prédikált…

2014. augusztus 18. 14:13
Németh Gábor
lopott blog

Az előzö OGY választási kampány alatt meglepő kérésekkel talált be az MSZP. Kérte Velez Árpád, hogy ajánljak neki megbízható fotóst, aki Bajnai KÖZÖNSÉGÉT végiglövi egy-egy rendezvényen. Nem értettük, hogy erre mi szükség, de Velez elmagyarázta: nincs olyannak helye az MSZP környékén (semmilyen pozícióban, szerződéssel), aki az ellenségnek tapsol. Közben főnöke már a sajtóban (kényszeredetten) az összefogásról prédikált… A fotókat pedig Velez elemezgette asztalra feltett lábbal, a Jókai utcai székház 4. emeletén.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. augusztus 18. 19:11
Nem értem ezt a Németh gyereket. Ezek után ki fog neki munkát adni?
Antigoné
2014. augusztus 18. 16:27
Mi ebben a meglepő? Bajnaiék (meg a Pojáca gyülekezete is) az MSZP szavazóira hajtottak mindig is, miután nem jött be a se hús, se hal (középen állás) tengerentúlról szorgalmazott akciója.
tóth mária
2014. augusztus 18. 16:16
Kirúgták, azaz felmondtak neki! Olyan jót örömködtem!
Búbos Blanka
2014. augusztus 18. 15:58
Ez a kisfiú nem ismeri a komancsok történelmét, ha ezen meglepődik. A régi szép időkben pár kirakatper és akasztás is lett volna a nagy összefogás előtt, és annak kirobbanó sikere után. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!