Az internet szabad volt

2014. augusztus 12. 08:14

Ami a baj: ez az első szál az információs vasfüggönyönyön, amit lehet, hogy nem csinálnak meg, lehet, hogy laza lesz, de mégis, most éreztették, hogy megtehetik.

2014. augusztus 12. 08:14
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

Az internet szabad volt. Szabad és demokratikus: mindenki hozzáférhetett minden oldalhoz. Még a legszegényebb térségekben is szoktak lenni teleházak, ahol el lehet érni a netet.

Nem azért gáz ez a tettük, mert kellemetlenséget okoznak sokaknak. Ezt könnyen meg lehet kerülni. Amúgy sem fogadtak nagy tömegek interneten. Ami a baj: ez az első szál az információs vasfüggönyönyön, amit lehet, hogy nem csinálnak meg, lehet, hogy laza lesz, de mégis:most éreztették, hogy megtehetik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2014. augusztus 12. 14:03
Szerintem, ha egy cég Magyarországon pénzt keres, akkor adózzon utána. Ha meg nem hajlandó adózni, azaz hozzájárulni a közös kiadásainkhoz (utak, mentőszolgálat, tűzoltók, rendőrség, közvilágítás, ésatöbbi), akkor menjen máshová pénzt keresni. Jó lenne már végre megértenie mindenkinek, hogy adónemfizetés = polgártársaink kollektív meglopása, élősködés, a közös kasszából tolvajkodás. Nemegyenlő vagányság, menőség, életrevalóság. Ez persze csak az én véleményem.
enes
2014. augusztus 12. 12:25
Egyesek mindig a gazemberek oldalára állnak. Azok "jogai" mindennél fontosabbak.
Ángyán Páván
2014. augusztus 12. 12:02
Komcsi oldalakon egyszerűen kitiltanak, ha nem az ő szájuk ize szerint beszélsz.
Selamat
2014. augusztus 12. 09:36
Aki azt hiszi, sőt, még rosszabb, hirdeti, hogy az internet valaha is szabad volt, az egyszerűen nem normális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!