Lehet még fokozni: izraeli ukázra nyomoznak Érpatakon

2014. augusztus 06. 15:24

Orosz Mihály Zoltán boldog, mert elérte a célját: a fél ország róla beszél, sőt, ennél rosszabb, hogy hőst, mártírt csinálnak belőle.

2014. augusztus 06. 15:24
Széljegyző
Jobbegyenes

Ha van szánalmasabb dolog annál, hogy valaki polgármesterként papírbábukat akasztgat a városa főterén, akkor az a magyar külügy színpadias hüledezése, Izrael nagykövetének burkolt fenyegetése és a magyar rendőrség becsicskulása.

Az, hogy 2014-ben Magyarországon a legfőbb ügyészség egy izraeli diplomata feljelentésére egy ilyen piszlicsáré ügyben nyomozást rendel el, és eljárást indítanak, az egyszerűen a vicc kategóriája. 25 évvel ezelőtt 93 ezer négyzetkilométernyi csonka hazánkban állítólag egy demokráciának nevezett valamit kezdtünk építeni, ahol minden polgár elmondhatja azt, ami a lelkét nyomja. Még akkor is, ha hülyeség.

Orosz Mihály Zoltán boldog, mert elérte a célját: a fél ország róla beszél, sőt, ennél rosszabb, hogy hőst, mártírt csinálnak belőle. A most ellene indított hajtóvadászatot ugyanis mindenkinek, akiben a sokat hangoztatott emberi szabadságjogoknak csak a szikrája is megvan, megvetéssel és undorral figyeli. Persze a kettős mérce országában épp a magukat demokratának kikiáltó ájropéerek tapsikolnak leginkább a rendőrségi és ügyészségi zaklatásnak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2014. augusztus 06. 22:29
De tényleg, ilyenkor hol a 2/3-os támogatottság? Orosz vs Orbán? ... Megannyi kérdés.
Brigadéros
2014. augusztus 06. 21:55
Már többször írtam, hogy ez az egész akasztásos buli nagyon szembe megy az ízlésemmel, kifejezetten idétlen dolognak tartom...de most jutott eszembe, hogy ha történetesen Kim Dzsong Un bábujával teszik ugyanezt, mire az Észak-koreai nagykövet feljelentést tesz, akkor is hasonló büntető eljárás indul a polgármester ellen?!
mantelman
2014. augusztus 06. 20:13
A zsidó kormány vezetői miközben palesztin civilek százat bombázták folyamatosan és a legagresszívebben minden felelősséget elhárítottak magukról. Amint Orosz feljelentése is bizonyítja, ezek olyan megszállottak, hogy képtelenek a kritika bármely formáját elviselni.
Ellensúly
2014. augusztus 06. 19:50
Vajon Magyarország miért nem cselekszik olyan kőkeményen a nemzetét ért sérelmekre, mint Izrael? Nálunk mindenki kussol a verbális és a fizikai erőszak megnyilvánulásai, valamint a szimbolikus arculcsapások után is. Hallatszott egyetlen hang is például akkor, amikor egy magyarirtóról nevezték el Kolozsvár repülőterét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!