Miért nem távozik Semjén?

2014. szeptember 25. 11:51

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a magyar történelem egyik legnagyobb botránya, hogy a magyar állampolgárságot orosz szervezett bűnözői csoportok árusítják.

2014. szeptember 25. 11:51
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Esetleg az Orbán által pénzelt hivatalos ellenzék megkérdezhetné az Európai Uniót, mit szól az új uniós polgárokhoz? Üdvözölték már Szergejt Brüsszelben, nagyköveti szinten, mint Wass Albert fiát Las Vegasban? Megkérdezhetnék az Egyesült Államokat, hogy a vízummentességet az orosz maffiának és Putyin titkosszolgálatának találták-e ki, és hogyan tervezik majd megkülönböztetni őket a határon a többi magyar állampolgártól? Semjén nem érti, mekkora kárt okozott, mert a katekizmusban nincsen benne, Laci atya még nem beszélt róla, és a pápai nuncius sem utasította még semmire. De Magyarországon érint ez még rajta kívül tízmillió embert.

A jelek szerint mindenki marad a helyén. Majd fognak három embert, aki nem akart magyar állampolgár lenni, de nem is kapja meg, és minden zavartalanul megy tovább. A magyar állampolgárok számával pedig úgy járhatunk a 93 ezer négyzetkilométeren, mint az egyszobás lakótelepi lakással, amelyben 800 cég működött egyszerre egyidőben. Tényleg világnemzet leszünk, és ha emelkedik a bűnözők száma a világban, a magyar lehet a legnagyobb létszámú nemzet. Ha az ország vezetőjére néznek, az állampolgárain már meg sem lepődik senki.

Végezetül tegyük fel azt a vicces kérdést, amelytől az egész Fidesz-frakció a hasát fogja majd a nevetéstől, és egymásnak küldözgetik sms-ben, hogy Semjén Zsolt mikor mond le? Mikor indul vizsgálat a felelőssége megállapítására?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2014. szeptember 25. 21:39
Egyébként az orosz maffia,hogy került az USA-a,talán ott születtek?
csurcsányi
2014. szeptember 25. 21:36
Bartus!Te hogy szereztél amerikai állampolgárságot?Ha megkapirgálná FBI lehet,hogy kitoloncolnának.
Ellensúly
2014. szeptember 25. 21:27
Követelem, hogy azonnal szüntessék meg a társadalombiztosítást, a családi pótlékot, a gyest, a gyedet, a diákkedvezményeket, illetve az összes adót. Azokkal is visszaélnek egy csomóan. :-D
kitiltott
2014. szeptember 25. 21:25
Egyszer valakinek aki nagyon rá ér kellene csinálni egy statisztikát.. hogy a ballib oldalon 2010-óta volt e olyan nap amikor nem szólítottak fel valakit a Fideszből, a kormányból.. a lemondásra nem ekézték a Fideszt, nem ócsárolták azokat az embereket akik nem rájuk szavaztak és végül amikor egy Percig nem írták le Orbán Viktor nevét..negatív jelzővel.. Már párszor megírtam sokkal hitelesebb lenne a ballib oldal és a ballib Media ha néha valamit el is ismerne abból a munkából ami több kevesebb hibával 2010 óta folyik, és ami ha tetszik nekik, hanem egy sóhajtásnyival könnyebb életet teremt az emberek nagyobbik részének..Nyilván nem azoknak a jobb akik az elmúlt MSZP-s SZDSZ-es időszakban aZ akkori hatalmon lévőnek voltak kegyeltjei, fodrászai, taxisai, hentesei, stb.. ahogy akkoriban megsaccoltam az előző ciklusokban kb 800 ezer haszonleső volt..mi a "békák" nem kuruttyoltunk a Mocsárban mert már a fenekén voltunk..Az embereknek nem nulla hanem minusz jutott.. Most egy picivel jobb mert sokan már elértük a nullát és látjuk a plusz előjeleit! Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarország,Hajrá FIDESZ! Lesz ez még sokkal jobb is!!! Mi bízunk benne !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!