Béla dossziéja

2014. szeptember 25. 14:40

Jó ez az Index-cikk KGBéláról, persze. Bravó, tényleg érdekes volt. Ugyan melyik újságíró nem kapott még frankó dossziékat titkos forrásoktól? Ugye-ugye.

2014. szeptember 25. 14:40
Langley László
Célpont blog

Bár készséggel elhiszem, hogy az Index szerkesztőségében megvan bőrkötésben a Gamagóri Simbun nevű újság minden megjelent példánya egészen 1975-ig visszamenőleg, de azért ne nézzük már egymást teljesen hülyének! Bár az a fordulat tényleg nagyon jó volt, hogy Mario Schönt a riporter már nem tudta megszólaltatni az ügyben, »mert már csak a sírját találtam meg a bécsi központi temetőben«. Ilyet utoljára amcsi filmekben láttam. Jó, tudom, azt mégse lehet leírni a köszönetnyilvánításban, hogy köszönjük az Alkotmányvédelmi Hivatal »XY« munkatársának értékes információit, szakértő észrevételeit, illetve a »Z« titkosszolgálat közreműködő együttműködését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luga
2014. október 10. 13:57
Az Index szerint az is feltétlenül a témához tartozik, hogy az örökbe fogadott gyereknek ki volt a vérszerinti anyja, no meg az apja. Ez is nyilvános adat, igaz?
thymian
2014. október 10. 13:00
De valaki megmagyarázhatná már, hogy egy ilyen, már a kinézete alapján is erkölcstelen, tésztaképű, duplanulla egyént, mint deutsch hogy indíthatott a fidesz nem is akármilyen utolsó listás helyen? Kovács beszél jó pár nyelven, tompikának meg a pénz beszél a haverok jóvoltából. :D
Radikalis
2014. október 02. 23:03
még tetszik is ? Lám , ezért vagy Fideszes
thymian
2014. október 02. 23:03
Szerintem sem újsághír, hanem rendőrségi jelentés, ilyeneken tényleg nem akadok fenn, meg azon sem, honnan került ez firkászunkhoz? Netán ő is a banda tagja lett volna? Elképzelhető, mert bizonyos adatok ki vannak törölve, lehet éppen az övé. :D Az viszont ki van emelve, hogy heroint és morfiumot vettek, meg az is, hogy adenberg mellett a 20 éves mario schön is ki lett hallgatva. Komoly bizonyíték arra nézve, hogy Kovács felesége kém volt.:D Akik még németül sem tudnak, azt a látszatot keltheti, hogy az valami bizonyíték, pedig nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!