A sálas ember, aki csak beleugrott a magyarliberális buliba

2014. szeptember 25. 20:47

A színes, nyári férfisál csodálatos dolog, de politikusi öltözetnek Magyarországon annyira alkalmas, mint egy felcsatolható dildó.

2014. szeptember 25. 20:47
Orosz Péter
Cink

„Bodnárnak szép ruhái vannak, de az összhatás mégsem a magától értetődő mediterrán lazaság, hanem a lazulásról ábrándozó magyar bankár. A sötétkék lenvászon zakó, a farmerszínű ing, a színes sál külön-külön nagyon szépek, de viselőjükön nem állnak össze – különösen ezzel a pedánsan élre hajtott díszzsebkendővel.

De ez mind nem is számít. Mert még ha Bodnár úgy is tudna felöltözni, mint Lapo Elkann, rendes magyar ember akkor sem fog sálas arcra szavazni, mert Magyarországon tudjuk kik hordanak ilyet. Persze lehet, hogy ez a duplacsavar Bodnár ruháiban: nyilván tudja, hogy nem lesz ő Budapest főpolgármestere, csak beugrott a buliba Fodorral, akkor meg miért ne venne fel azt, amiben jól érzi magát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2014. szeptember 26. 10:56
A sál ? Hát az arc ?
vigyor
2014. szeptember 26. 09:48
Valszeg a sál az egyetlen, ami nem ront az esélyein...
Agnieszka
2014. szeptember 26. 09:03
Speciel azért nem szavaznék SOHA erre pasasra, mert ez a Betonút-as, Kulcsár-os maga is bankár Bodnár. Nem tudna ez a bal egyszer egy kicsit sem kompromittálódott figurát felkutatni? A dr. Garabics(?) sem semmi. Az sem jó, ha valaki ennyire, gátlástalanul "kreatív".
balbako_
2014. szeptember 26. 07:34
Cinkhez illő mélyenszántó politikai elemzést olvashattunk. A néhai Kacsa Magazin nem maradt utód nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!