A Magyar Nemzet online kicenzúrázza, ha Orbánt szidják

2014. szeptember 10. 12:01

Ma hallottam, de zseniális. A kommentek moderálásakor maradhat a baloldal anyázása, de Orbán Viktor szidása repül a levesbe.

2014. szeptember 10. 12:01
Staufenberg Vanda
Staufenberg – Egy F

Választottam egy random hírt, ahova nem túl erőltetett egy jó kis viktorozás. Már rögtön az első helyen kiemelt »Elszámolás: Tapolcán dönt a Fidesz–KDNP« éppen tökéletes volt. Arra azért figyeltem, hogy semmi bántó, vállalhatatlan, perelhető kijelentésem ne legyen. Ezért amolyan virtigli-anarchista ballerként bekommenteltem: »és Orbán Viktort, Felcsút császárát mikor számoltatják már el?« (…)

Ránéztem 10.00-kor: semmi. 10.15-kor, semmi. Majd 10.27-kor: a kommentem már nem volt ott. (…)

Végigbogarásztam a moderálási alapelveket. Hátha rájövök, hogy melyik szó miatt kukázódhatott. De se netikett rombolónak, se "A társadalmi normákkal ellentétes hangneműnek" nem találtam a hozzászólásomat. Tényleg egy olyan világban élünk, ahol a moderátorok pártállásától függ, hogy elindul-e egy vita? Tényleg nem lehet az ember akkora troll, mint Lázár János, aki a facebookon állatozhatja Tarlós Istvánt? Tényleg eljutott oda a hazai netplénum, hogy egy diszkrét elszámoltatásozást ki lehet írtani?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. október 11. 01:35
Az MNO moderálása sokkal szabadelvűbb, mint a liberális Kettős Mérce blogé. A császározást pedig jogosan törölték az MNO-sok, ahogy törlik azt is, ha Gyurcsányt hibbant Nérónak hívják.
Ellensúly
2014. október 11. 01:35
Nekem épp az tűnt fel régi újságokat olvasva, hogy régen is mennyire sok nyelvhelyességi-helyesírási hibát vétettek.
atila68
2014. szeptember 23. 09:08
Kicsihuszár! Próbálj meg a facebookon csak kérdezni bármit bárkiről ami-aki DK. Úgy tűnsz el másodperceken (!!!) belül mintha soha nem jártál volna arra, és azonnal letilt a demokrácia egyetlen hiteles magyarországi őrizője.
atila68
2014. szeptember 23. 09:08
Nem beszélve a Vincent, Varánusz, Amerikai Fiú blog-triumvirátusról, ahol szintén elég ha kérdezel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!