Nyugati típusú erődemonstráció

2014. október 27. 09:39

Újságírókat abuzálni persze nem szép dolog, sőt, egyenesen antidemokratikus, de hát azt senki sem gondolhatja, hogy Magyarországnak és a közös jövőnknek a Hír TV vasárnap esti leköpése többet ártott, mint a Hír TV tetszőleges vasárnap esti műsorfolyama.

2014. október 27. 09:39
Bede Márton
444

„Hogy mennyire normális volt a tüntetés, azt a rendőrök Magyarországon szokatlanul profi fellépése is jelezte.

Ha nagyon akarták volna, akár neki is mehettek volna a Lendvay utcai Fidesz-székház elől többszöri felszólításra sem távozó tömegnek, de példásan visszafogták magukat. Néhány ablak és zsalu betört, de bőven azon a határon belül, ami egy európai, demokratikus, sőt, kifejezetten demokráciapárti tüntetésbe belefér. Újságírókat abuzálni persze nem szép dolog, sőt, egyenesen antidemokratikus, de hát azt senki sem gondolhatja, hogy Magyarországnak és a közös jövőnknek a Hír TV vasárnap esti leköpése többet ártott, mint a Hír TV tetszőleges vasárnap esti műsorfolyama.

40% focidrukker, 35% átlagember, 25% szélsőbalos – a 444 egyik helyszíni tudósítója szerint így oszlottak meg az arányok a Fidesz-székházat diszkréten megdobálók közt. Az esti balhé előtti tüntetésen viszont minden beszámoló szerint feltűnően nagy számban voltak fiatalok, ráadásul olyan, a magyar átlagnál jobban öltözött, jómódúbbnak tűnű fiatalok, akiket soha, semmilyen demonstárción nem látni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. október 27. 14:58
Bocs,de mi az,hogy abuzálni??
BőröndÖdön
2014. október 27. 14:56
Azért annyira csak nem csodálkozott ez a simicska-csatorna a történteken...
jött a csősz és mindenkit hazazavart
2014. október 27. 13:22
.
Rebel Son
2014. október 27. 13:19
Az EU-zászló volt az ékes bizonyíték arra, hogy egy széljobbos akció volt a Fidesz székháza elleni támadás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!