Az internetadóval kapcsolatban az az igazság, amit a Fidesz 2008-ban mondott

2014. október 27. 12:26

Az érintettek töketlenségét megunva a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője, egy ötödvonalbeli CIA ügynökből lett agent provocateur lett a magyar baloldal ideiglenes vezetője – ismerjük el, tegnap óta ezt a vak is láthatja.

2014. október 27. 12:26
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„»Az elmúlt évek valószínűleg legnagyobb kormányellenes tüntetése« volt a tegnapi, írja lelkendezve az index - ismerjük el, valószínűleg igazuk van.
Szabad ország szabad polgárai szabadon mondták el a véleményüket - ez így van rendjén, ismerjük el.
Komoly kormányellenes demonstrációt is csak a kormány és nem az ellenzék tud »szervezni« - hát, ezt is el kell ismerni.

A Fidesz-székháznál futballhuligánokból, a maradék, Demszky és Magyar Bálint-fan urbánus »értelmiségiekből«, jónéhány »annyiraalternatívultraliberálisfiatalvagyokhogymégacsengőhangomisegytarrbélafilm negyvenkilencpercesbetétdala« pulcsisból és a »Vadai Ágnes igaz és jó politikus« szekta egyes tagjaiból verbuválódott népfrontos gang rendezett közös, demokratikus pogromot - azért ezt ismerjük el.
Hihetetlenül profi volt a rendőrség, hogy nem engedett az épületnél őrjöngő nettó büdösbogarak provokációjának - ezt el kell ismerni.

Az érintettek töketlenségét megunva a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője, egy ötödvonalbeli CIA ügynökből lett agent provocateur lett a magyar baloldal ideiglenes vezetője - ismerjük el, tegnap óta ezt a vak is láthatja.

És ismerjük el, az internetadóval kapcsolatban az az igazság, amit már 2008-ban a Fidesz elmondott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2014. október 27. 18:48
Ugróiskolát! Léci, lécciléccilécci...
Brigadéros
2014. október 27. 17:18
Fontos, hogy a fidesz a következő ciklusban is kormányozzon...Ezért ebben a helyzetben erőt kell felmutatnia!!! ...és azzal mutathat fel erőt, ha kimondja, nem kívánja bevezetni az internet adót!
OberEnnsinnen
2014. október 27. 17:05
"egy ötödvonalbeli CIA ügynökből lett agent provocateur lett a magyar baloldal ideiglenes vezetője" Tamás, a görényeknek is van lelkivilága. Legalább azt mondtad volna: egy B-kategóriás...
liberálzöld.
2014. október 27. 16:33
A Fidesz soha semmiről nem mondott igazságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!