A közrádiók eltussolták a tegnapi tüntetést

2014. október 29. 11:14

Mert sem a Petőfi, sem a Kossuth egy büdös mukkot nem szólt a tegnapi tüntetésről, ami mondjuk most tényleg nem abból állt, hogy három hippi kikötözte magát egy fához, aztán felváltva harmonikáztak, hanem több tízezer ember vonult át a belvároson.

2014. október 29. 11:14
Klág Dávid
comment:com

Mert sem a Petőfi, sem a Kossuth egy büdös mukkot nem szólt a tegnapi tüntetésről, ami mondjuk most tényleg nem abból állt, hogy három hippi kikötözte magát egy fához, aztán felváltva harmonikáztak, hanem több tízezer ember vonult át a belvároson, két hidat meg egy csomó fontos útvonalat le kellett zárni, és ez még csak a praktikus része, arról nem is mondtam semmit, hogy végülis a kormány tervezett intézkedése elleni tüntetés volt. A rádiókban a reggeli hírekben ugyanazok a bénító, kádári pártközlemények voltak, amiktől egy perc hallgatás után elszenderedtem és olyan szavak jártak a fejemben, hogy egészségpénztár meg adókedvezmény.

De a legviccesebb az egészben? Hogy az M1, amit mi is annyiszor szoktunk fikázni, beszámolt a tüntetésről. Nem első helyen, hanem ötödikben, de egészen korrekten elmondták a reggel 8-as híradóban, hogy tünti volt a netadó ellen, a József nádor téren kezdődött aztán vonulás volt a Clarkra, stb stb, a HírTV zrikálásáról egy szó sem volt, nem voltak manipulatívak a képek és nem hazudtak a pofánkba.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2014. november 11. 14:35
Ha kimennek a hírtévések élő adásban szemétkedtek velük, ha nem ad hírt a két rádió akkor az a bajotok. Döntsétek már el, hogy mi a jó nektek.
Zokni
2014. november 07. 11:56
"A közrádiók eltussolták a tegnapi tüntetést"- írja. Hát persze. Mert ez a dolguk.
tango47
2014. november 06. 10:35
Még az index is lehozta az MTVA közleményét, melyben leírták, hogy az összes közszolgálati adó részletesen többször beszámolt. Ez a jóember az Amerika Hangját, vagy a Jereváni rádiót hallgathatta.
ormányos csillós
2014. november 06. 10:34
Rossz dolog lehet,hogy most már csak a média 95 százaléka van a zsidók kezében a korábbi 99 százalék helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!