Beszélnünk kell Habony Árpád ruhájáról

2014. október 30. 18:42

A katasztrófa a V-nyakú lila trikó. És úgy általában a zakóhoz vett trikó. Nem az a baj vele, hogy lila, és nem is az, hogy V-nyakú, hanem az, hogy trikó.

2014. október 30. 18:42
Orosz Péter
Cink

„Értem én, hogy mit akart Habony: lazábban viselni egy alapvetően elegáns ruhát. Lavírozni azon a tengelyen, amin sok modern férfi próbál lavírozni, a lazaság és az elegancia között. Ezt azonban talán csak jobban lehet csinálni.

Egy sportzakóhoz, ha nem volt kedve inget és nyakkendőt húzni, felhúzhatott volna egy hosszú ujjú pólóinget. Jól nézett volna ki. Ha építésznek, színházi rendezőnek vagy Steve McQueennek érezte volna épp magát, felhúzhatott volna hozzá egy garbót. Jól nézett volna ki. Egy gallér nélküli trikó egy zakó alatt azonban csak szomorú, esetlen és idétlen. Fiatal, nyurga fiúk szoktak így öltözni, fekete-fehérben – különösen, ha modellek vagy művészeti egyetemisták –, és még ők se néznek ki jól, de majd kinövik.

És az egészben a duplán szomorú, hogy ez nyilván egy gondosan megkomponált kép. Ami egy, az átlagemberhez képest korlátlan lehetőségekkel bíró embert ábrázol, aki ráadásul láthatóan szeret öltözködni. És nincs ott senki, aki azt mondja – kezdve Kaminski Fannyval –, hogy Árpád, ne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. október 31. 08:00
Ez már a mélypont! A cikkíróról és a Mandinertől is.
ÁrPi
2014. október 31. 07:28
(Ja egyébként azért figyeltem föl erre a címre mert még azt hittem egy percre hogy valakik megverték ("megruházták") HabonyÁrpit :-D
Karpo
2014. október 31. 06:00
Ha ez a srác nem egy dupla nulla lenne, biztosan írna valaki egy cikket arról, hogy egy olyan kellemetlen alakot, mint ez az Orosz Péter - aki az egész életében csak morog, elégedetlenkedik és másokkal kötekszik (nem a firkász-munkájára gondolok, hanem úgy általában) - hogyan bírják elviselni a környezetében élők. Ehelyett mégiscsak az van, hogy ő koslat Habony után, majd olcsó székében feszengve-elégedetlenkedve ír. Mi lett volna, ha Habony kivételesen normálisan öltözött volna fel a képhez? Nem lett volna miről írnia. Álliberális gyerek, nem az van, hogy szabad világban élünk, ahol mindenki azt vesz fel, amit akar? :D
1120
2014. október 31. 01:27
Buzi-e vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!