Mikor bukik az Orbán-rendszer?

2014. november 25. 07:45

Ma sem tudom, hogy mikor éri el az Orbán-rendszer elutasítottsága a kritikus tömeget, csak azt tudom, hogy néhány lépéssel közelebb kerültünk hozzá.

2014. november 25. 07:45
Andor Mihály
Galamus

Még ki kell tiltani az Egyesült Államokból néhány vezetőt korrupció miatt.

Még el kell utaznia néhány kósalajosnak egymillióért Rolling Stones koncertre.

Még föl kell avatnia Orbán Viktornak néhány baráti sertéstelepet.

Még kell néhány internet- és szappanadó.

Még meleg fogadtatásban kell részesíteni néhány véres kezű diktátort.

Még néhány rogánantalról ki kell derülnie, hogy be nem vallott nagyságú luxuslakásuk és nyaralójuk van, és hogy a közmunkabér háromszorosát költik gyerekeik magánóvodájára.

Még el kell utaznia néhányszor Orbán Viktornak Svájcba.

Még néhány lázárjánosnak zsebből vissza kell fizetnie a milliós szállodaszámlát.

Még kell néhány vidaildikónak tolmácsot kérnie.

Még el kell adni az országot ötven évre az oroszoknak.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luji
2014. november 25. 17:51
Te faszkalap.Ha bukna Orbán,ki jönne helyette te nagyon hülye.
illiberator
2014. november 25. 16:29
A lista csak egyharmadában igaz, a többi maszatolás. Mellesleg az egyharmad is megengedhetetlen. Várom a szoci-liberálisok legalább háromszor hosszabb bűnlajstromát. Továbbá, várom a cikkíró bocsánatkérését eme "figyelmetlenségről".
berzsian56
2014. november 25. 15:34
Az Orbán kormány akkor fog megbukni, ha a magát szénné hazudó állíberális/ ez nem ugyanaz,mint az illiberális/ellenzék nem a holokausztmegemlékezéseket, a roma kisebbség közpénzből való eltartását, nem a buzik ,lotyók vécésnénik, a drogosok, a kireresztésről hazudozók álproblémáit tartja a magyar társadalom legfőbb, és mindeneket felülíró problémájának, hanem a bérből, fizetésből élő küszkodőkét. Azokét akiknek a munkájábaól a Budapest Pridek, a holokausztkárpótlások, azJózsefvárosi emlékmúvek öt-tíz milliárdos költségvetését fedezik.
Crüwel
2014. november 25. 15:29
Hogy ti mennyire várjátok az isten Bajnai visszatértét, persze teljesen demokratikusan :kinevezve szagértő miniszterelnöknek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!