Kezdőrúgás

2014. november 28. 21:23

A 2018-as országgyűlési választások selejtező mérkőzései megkezdődtek, megvolt a norvég és amerikai pénzekkel megtámogatott kezdőrúgás is.

2014. november 28. 21:23
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„A többszörös vesztesek nem tudnak beletörődni a helyzetbe, ezért ha kell, külföldi igazolásokkal, de mielőbbi visszavágót próbálnak kierőszakolni. Fiatal célcsoportokra koncentrálva uszítanak, lázítanak, kommunikációs eszközök hatalmas tárházát vonultatják fel, nehogy egy pillanatra is teret kapjon a fő ellenfél. Nehogy szóhoz jusson a csöndes és józan többségi vélemény, amely 2014-ben háromszor győzött a választásokon.

Amint a lekötetlen energiáktól feszülő, balhéra tüzelt fiatalok és Kádár-korszak után nosztalgiázó, frusztrált idős emberek tüntetéseit nézem a különféle csatornákon, egymás után feltörnek az emlékeim. Én még ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelynek szinte fizikai fájdalmat okoz lökdösődő gyerekeket látni az ’56-os forradalom emblematikus helyszínén, amint a saját maguk rakta színpadi kordonokat döntögetik.

Eközben a háttérben szorgosan munkálkodó posztkommunista és neoliberális politikusok valószínűleg elégedetten dörzsölik a tenyerüket, kikelt a sárkányfogvetemény. A szónokok szirénhangon énekelnek, a trágár bekiabálások tudományos alapossággal gondoskodnak az adrenalinszint fenntartásáról.

Csak ne ismernénk ilyen jól ezt a jelenre hangszerelt internacionalista szöveget, amit trendi köntösben nyomnak a megbízható hordószónokok! Az sem új, hogy a legszókimondóbb rendszerdöntők mind politikai, mind gazdasági értelemben totális dilettánsok. Ami sajnos, bár ez sem lep meg, nem tartja vissza őket attól, hogy a demokratikus rend megdöntésére uszítsák a feltüzelt embereket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2014. november 30. 10:48
a mocskos kurva anyádat!
*ufó*
2014. november 29. 08:59
Csizmácska, ti már a kezdőrúgás pillanatában elbuktátok a meccset. Csatát nyerhettek, de a háborút sosem, mert tehetségtelenek vagytok, amit aljassággal és sunyisággal lepleztek, de csak egy kisebbik részét tudjátok megvezetni a népnek, hiszen a nép rühelli a mocskos tolvaj erkölcstelen kommunista fajtátokat, úgyhogy nektek kampó, takarodó van, és nem fogtok hiányozni sehonnan, ez az igazság.
tunde04
2014. november 29. 07:48
Jóbarát sem véletlenül marad itt jövő augusztusig! aknamunkásként megfelelő ember mind a baloldalnak, mind ámerikának.
indiáner
2014. november 29. 05:24
https://www.youtube.com/watch?v=kF_6ZMuoIDY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!