Amerikai fecni

2014. november 18. 12:45

Az amerikai kitiltási üggyel kel és fekszik az ország egy hónapja már, konkrétan mégsem tudunk róla jószerével semmit.

2014. november 18. 12:45
Keszei L. András
Kisalföld

De szombat óta már nem is ez a lényeg. Végre mindenki megnyugodhat, s az esti mese után békésen hajthatja álomra a fejét: elkészült ugyanis a korrupció elleni nemzeti stratégia tervezete, amit hamarosan tárgyal a kormány.

A jó hír hozója a Nemzeti Védelmi Szolgálat főigazgatója, aki szerint a NAV semmivel sem korruptabb, mint az általuk vizsgált más szervezetek. Ez több mint megnyugtató. És akinek ez így önmagában mégsem elég, az is örülhet, mert hamarosan vitatkozhatunk is róla, mi, a társadalom. S a nagy megvitatásban talán megsejthetjük a végén, ha mást nem is, legalább azt, miért jegyeznek minket az Európai Unió huszonnyolc tagállamából a huszadik helyen a korrupciós listán.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. november 18. 19:34
"A magyar állam számára az amerikai államnak semmit sem kell bizonyítani." Fordítva is IGAZ ez...?! Akkor ki lehet rúgni ezt a hazudozó CIA-majmot, minden következmény nélkül...?! Akkor mire várunk...?!
Mich
2014. november 18. 19:29
"Az amerikai /RÁGALMAKKAL/ kell és fekszik az ország egy hónapja már, konkrétan mégsem tudunk róla /ABSZOLÚTE/ semmit." No lám, a Kisalföld erőlködése ellenére és egy kis belejavítással, igaz is lehet ez a mondat...
puszika
2014. november 18. 16:28
Rázd már meg azt a tar fejedet Keszei!!! KI és mi miatt nem tudunk többet a korrupcióról! Tudod mit! Segítek! A M E R K A!!!! Ha ismered a magyar betűket elraktározhatod a tar fejecskédben!!!!!
balbako_
2014. november 18. 15:26
Legalább tudom, hogy a posztkomcsi mivel kel és nyugszik (ha szokott nyugodni egyáltalán).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!