A 444 kommentjei sértőek, primitívek, nőként alázzák a Fidesz szóvivőjét

2014. november 06. 23:50

Tudjuk, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyűlölet, illetve ezeknek a gerjesztése a mérvadó, ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennek.

2014. november 06. 23:50
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Tisztelt Uj Péter!
A 444.hu internetes portál főszerkesztője!

Ma, mint azt ön is pontosan tudja, új szóvivóje lett a Fidesznek. Becsületes, magyar nő. Dódity Gabriellának hívják. A maga internetes portálján ma rövid hír jelent meg róla, természetesen cinikus. Mert már gyűlölik, pedig azt sem tudják, hogy kicsoda. A cikk alatti kommentek, a nyilvánosság számára elérhetően, elképesztően sértőek, primitívek, nőként alázzák, gátlástalanul. Azt látom, hogy a sok, nevét és arcát nem vállaló gyáva tróger kommentelőjük mindenre képes a gépe mögül, anoním (remélem nem önök kommentelők is), de maga mit gondol? Törli-e a becsületsértő beírásokat? Egyetért-e egy nő trágár sértegetésével a honlapjukon? Reméli-e, hogy ettől több olvasója lesz? Szereti-e tényleg ezt a mocskot? Vállal-e ezért felelősséget?

Tudjuk, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyülölet, illetve ezeknek a gerjesztése a mérvadó, ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennnek. Ebből ugyan még az égvilágon semmi nem épült, de látszik, hogy önök jól érzik magukat ettől és jól is élnek belőle. De most tán mégis kicsit túltolták, nem? Kérem orvosolja!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2015. március 16. 20:11
két hónap fidesz-szóvivőként és visszasírja ezeket a "hízelgő" jelzőket, amikkel most illették...
TuskóHopkins
2015. március 16. 14:39
Megnéztem a kritizált bejegyzést a 444.hu-n. Szép kis benyalás a főnöknek Dódity Gabriella részéről. Mondjátok, nektek a seggnyalás kéjérzetet okoz és ezért csináljátok, vagy ennyire nincs emberi tartásotok?
TuskóHopkins
2015. március 16. 14:39
Én senki előtt nem állok vigyázban.....ez a Ti szokásotok...nekem van gerincem és nem alázkodom meg senki előtt. P.S. Az itteni komenteket olvasva nem igazán értem mi a bajotok a 444-es komentelőkkel. Ami a "jobbos" komentárokban itt és máshol is szokott lenni, azt űberelni nem lehet.Természetesen az nem mentesít senkit a kulturális szabályok betartása alól.
Sulammit
2015. március 03. 18:15
Máté! Ez azért van, mert a mocskos azért mocskos, mert a mocsokban érzi jól magát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!