Újraindul az Egyenlitő blog

2014. november 14. 14:06

Semelyik párttal nem állok semmilyen kapcsolatban, nem fizettek a blogért, nem ültem le senkivel sem tárgyalni a „békülésről”.

2014. november 14. 14:06
Németh Gábor
MTI

Kedves Kollégák!

Ezúton szeretném tudatni a nyilvánossággal, hogy az Egyenlítő blog körüli jogviták hivatalosan is lezárultak, így Magyarország legnagyobb baloldali közéleti-politikai blogja a jövő héten folytatja a tartalomszolgáltatást.

Blogunk új csapattal, oknyomozással, közéleti-politikai publicisztikákkal, videókkal és humorral jelentkezik könnyed, magazinos formában, régi helyén.

A jövőben nem kívánok korábbi bloggertársaim ekézésével foglalkozni. Hibát követtek el, szerzői és egyéb jogaimat megsértették, de sikerült megoldást találni a helyzetre. A találgatások megelőzése végett leszögezem, hogy semelyik párttal nem állok semmilyen kapcsolatban, nem fizettek a blogért, nem ültem le senkivel sem tárgyalni a „békülésről”. Ügyvédem a szerzői jogom megsértését vette alapul, és a kérdés hivatalos úton rendeződött.

Üdvözlettel,
Németh Gábor
alapító-főszerkesztő
Egyenlítő blog

(Közlemény.)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2015. január 25. 22:58
elhatárolódnak! :D
Vörös Gyuláné
2014. november 16. 20:25
Akik nagyon bizonygatják pártsemlegességüket, azokról mindig kiderül, hogy erősen balosok. Csak röstellik.
talán
2014. november 16. 20:23
A vállalt dolgokból a humort már produkáltad Gábor.
luga
2014. november 16. 20:22
Na, mi van? Visszavettek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!