Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Colbert is a magyar-amerikai ügyön élcelődik

2014. december 05. 17:17

Stephen Colbert amerikai humorista is Colleen Bell producer budapesti nagyköveti kinevezésével foglalkozott műsorában.

2014. december 05. 17:17

Jon Stewart után újabb amerikai humorista, Stephen Colbert foglalkozott az Egyesült Államok új budapesti nagykövetével, Colleen Bellel. Colbert felidézte, hogy szakértő Magyarország témájában, mivel „elneveztek róla” itt egy hidat és a volt magyar nagykövettől 2006-ban tiszteletbeli állampolgárságot kapott. Ezután elmondta, hogy Bellt hiányos képzettsége ellenére azért nevezték ki, mert milliókat gyűjtött Obama két kampányára.

A műsorban idézték John McCain Orbán Viktorra tett megjegyzéseit is, majd Colbert megállapította: miért is ne lenne elég tapasztalat egy ilyen drámai ország nagykövetségének elvezetéséhez egy szappanopera produceri munkája?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2014. december 07. 08:47
Az USA hamarosan fel fog bomlani.A tagállamok egyre ferdébb szemmel nézik a kormányzati intézkedéseket,az adósság növekedését és a pénzvilág hatalmát.Azt is,hogy a Ku-Klux-Klan feltámadt és álruhában,rendőrnek álcázva gyilkolássza újra a feketéket.Az USA-ban nem demokrácia,hanem újfasiszta diktatúra van,ahol kénye-kedve szerint gyalázhat meg bárkit a hatalom.Az igazságügy a hatalom érdekei szerint dönt,nincs meg a fékek-ellensúlyok rendszere.Az utolsó kapálódzások történnek részükről,a gazdaság hamarosan összeomlik,hacsak az idióta EU nem áldozza fel magát az uniós lakosság érdekeit semmibe véve!Colbert úrnak talán ezen kellene inkább humorizálnia.
Rockpapa
2014. december 06. 20:47
Izrael egy mesterséges, állam amit az USA jóindulata, és a pénze tart fent.A jogukat az országra, meg valami isteni ajándékként indokolják.Azon a területen csak néhány évszázadig volt önnáló államuk.Az arabok meg ott élnek 1000 éve!Mi lenne ha valamelyik európai nép kikiáltaná magát vizigótnak,és kérné vissza népe ősi földjét?Lenne egy kis probléma ,nem?
Rockpapa
2014. december 06. 20:40
Az USA nem sokáig röhög,nagyon hamarosan a harmadik világ,Kina,India,Oroszország,Az egész Dél-Amerika,a világ népességének háromnegyede ellenségként fog rájuk tekinteni.Ma még a hadseregével tudja terrorizálni a világot,de Róma is elbukott,semmi sem tart örökké,a fák nem nőnek az égig.Zabálnak, fogyasztanak,egyre dagatabbak,lustábbak lesznek,elpuhult korcs társadalom lesz.És azt az 50 valahány országot sem lesz mindig könnyű egybentartani.
wartog
2014. december 06. 18:13
https://www.youtube.com/watch?v=_VfLCK5JfFo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!