Van egy Véleményvezér nevű szellemi gittegylet

2014. december 29. 18:10

A nem túl ismert blogban a magukat a nagyon okosnál egy kicsit még okosabbnak tartó, alapvetően sikertelen, szdszforma online sajtómunkások, politikai elemzők és politikai tanácsadók publikálnak.

2014. december 29. 18:10
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Van egy Véleményvezér nevű szellemi gittegylet. A nem túl ismert blogban a magukat a nagyon okosnál egy kicsit még okosabbnak tartó, alapvetően sikertelen, szdszforma online sajtómunkások, politikai elemzők és politikai tanácsadók publikálnak.

Önsanyargatás, tudom, de rendszeresen olvasom a »műveiket«. A gondolatgazdag írások összesen 2, azaz kettő sztenderdizált agyszüleményt tartalmaznak: 

1. Orbán (a kormány, az emberei, a Fidesz) buta;

2. Orbán (a kormány, az emberei, a Fidesz) a hatalomért bármire képes.

Ennyi. 

Nézzük a tényeket:

1. A »nagyon okosak« »nagyon okos« pártjának a Véleményvezér-ek mindegyike vagy tagja, vagy tanácsadója, vagy elemzője, vagy támogatója, vagy kádere, kinevezettje volt. A »nagyon okos« párt, nem kis részben nekik köszönhetően, annyira okosan csinálta, hogy már nem is létezik - ld. az SZDSZ (sajnos nem elég) rövid történetét.

2. 1990 óta a 7 parlamenti választáson 3-szor a buta Orbán nyert (ebből kétszer kétharmaddal), további 3 alkalommal a »nagyon posztkommunista« párt, egyszer pedig a »nagyon okos« párt szerint »nagyon mucsai« párt. A »nagyon okos« párt össze-vissza kétszer végzett a második helyen. Persze, az ezüst is szépen csillog. 

(Eddig háromszor volt európai parlamenti választás, mindháromszor a buta Orbán nyert. Toronymagasan.)

3. A »nagyon okosak« »nagyon okos« pártja - amelyik papíron »nagyon antikommunista«párt is volt - annyira akarta a hatalmat, hogy 1994-ben kész volt még egyszerű csicskásnak is bemenni az abszolút parlamenti többséggel rendelkező »nagyon posztkommunista« párt kormányába.

»nagyon okosak« »nagyon okos« pártja annyira akarta a hatalmat, hogy nyolc éven keresztül kész volt asszisztálni a »nagyon posztkommunista« párt III/II-es ügynök miniszterelnökös, őszödi beszédes ámokfutásához.

Szóval, aki tudja, csinálja, aki nem, az Véleményvezér blogol róla.

Okosba:-)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
indiáner
2015. január 17. 19:05
epa.oszk.hu/01700/01739/00026/eszmelet_EPA01739_41.item705.htm
VakzKommondor
2014. december 30. 13:51
cáfolat nincs ugye? Talán te vagy a legbutább, de a mezőny erős.
Akitlosz
2014. december 30. 06:05
Nem csak azok a hülyék, akik írják a "véleményvezért", hanem azok is, akik olvassák. Nem érdemes velük foglalkozni.
Wazze
2014. december 30. 03:37
A zsici zsidózik.... B+, már tényleg nem tudom mi lesz itt! Igaz, ha a Kövér basa komcsizhat... akkor egy zsidó is zsidózhat, nem? USA- ban és UK- ban is csak a nigger mondhatja egy másik majomnak, h nigger...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!