Mielőtt belelkesedne Bencsik Fidesz-ostorozásától, gondolja át

2014. december 03. 20:53

Ebben a körben nagyobb indiszkréció javasolni valakinek, hogy ne lopjon, mint Lázár Jánostól azt kérni, hogy hagyjon fel a vadászattal.

2014. december 03. 20:53
Földes András
Index

„Bencsik írása röviden tehát csak arról szól: A Fidesz túl nyilvánvalóan lop, ezért ki fognak ábrándulni a választók. A bukta után pedig nem lesz pénz Magyar Krónikára, és Békemenet-szervezésre sem. Ezért kérlek titeket, hogy kevésbé nyilvánvalóan lopjatok.

Mindez egyébként egybevág Pokorni Zoltán szombati levezetésével, amelyben technikai okokból ítélte el a Fidesz-elit »urizálását«: a milliós ingatlanok, szállodák és utazgatások korábban elmentek, de most az amerikai korrupciós vádak miatt azért oda kellene kicsit figyelni, nyilatkozta.

Persze az is lehet, hogy ezek az emberek mégsem haltak meg morálisan, viszont ebben a körben nagyobb indiszkréció javasolni valakinek, hogy ne lopjon, mint Lázár Jánostól azt kérni, hogy hagyjon fel a vadászattal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. december 04. 10:50
„Bencsik írása röviden tehát csak arról szól: A Fidesz túl nyilvánvalóan lop, ezért ki fognak ábrándulni a választók. " Szóval hol is szól Bencsik írása arról, hogy Fidesz lop?
kérdés
2014. december 04. 09:20
Átgondoltam. Nem minden kanásznak való ustor.
BőröndÖdön
2014. december 04. 08:50
Ez a bencsik is egy fogaskerék a maffiaállam gépezetében.
ÁrPi
2014. december 04. 06:43
Azt mondja FöldesAndrás: "Ebben a körben nagyobb indiszkréció javasolni valakinek, hogy ne lopjon, mint Lázár Jánostól azt kérni, hogy hagyjon fel a vadászattal." Erről a hasonlatról, amit csak a lopósság sulykolása miatt mond az index.hu mém-iparos sajtóharcos FöldesAndrás: AZ például kétségtelen , hogy indiszkrét dolog kilencvenkilenc éves koncentrációstábort megjártat mondjuk kuláknagyparasztsága vagy ugye zsidósága miatt abuzálni, ugyebár. DE... Földes (gondolat-kreációja) szerint a "ne lopj" javaslat a támadott körben (Érted: a mafiafideszben) bántóbb,indiszkrétebb mint a "ne vadászgass". Márpedig az általánoslopás vádja (a támadott körben is) a súlyosabb vádaskodás. Noshát NEM nernyikséget remélek Földestől hiszen magam sem lennék úgynevezett "nernyik", csak izé...Földes lekicsinyli Pokorni figyelmeztetö gondolatait... FöldesAndrás ezen és az idézett ponton is hazug szavakat sző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!