Nem hívta őket senki, nem szavaz rájuk senki, mégis itt vannak

2014. december 19. 09:10

Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát.

2014. december 19. 09:10
Orosz Péter
Cink

„Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát.(…)

A kollaboráns törpepárt most épp azt jelentette be, hogy ők bizony megszüntették a boltok vasárnapi nyitva tartását. Céljuk, hogy a magyar vásárlóknak, a vásárló magyaroknak rossz legyen. Semmi más. Magyar ésszel, magyar szívvel megérthető, felfogható értelme a tiltásuknak nincsen. De őket ez nem érdekli. Bár a Generalisszimusz tartózkodott, helytartói – más választásuk nem lévén – természetesen megszavazták. A vásárlók egy rendes országban ne érezzék jól magukat, és kész. Ahogy egykor Moszkva vezette végig az érdekeltségi szférájában a titóisták elleni pereket – köztük Rajkét –, úgy közlik velünk, mi a menetrend.(…)

Hogy a Fidesz merrefelé indult, miután magához tért a győzelmi orgazmusból, az kifürkészhető. Az is tudható konkrétan és pontosan, hogy a KDNP koalíciós partnerként miért dolgozik. Külföldi, okkult, józan ésszel megmagyarázhatatlan intézkedésekért, amelyeknek csak veszteseik lesznek. Ártatlan, bűn nélküli, normális magyar emberek életét teszik kellemetlenebbé, és megmondják nekik, hogy a szabadidejüket mivel tölthetik el, merő babonaságból. És amit elvesznek, annak nem egy másik ember örül, hanem valami állítólagos, vérszomjas szörnyisten. Egy démont szolgálnak, aki lelkekkel táplálkozik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. december 19. 16:48
Ez az írása "Mindenről csak rosszat mondani" balliberátor eszement verseny,mellékterméke!!!!!!!
briganti
2014. december 19. 13:21
ez egy duplanullás kis tetű mocskolódása. nem több, nem kevesebb.
Mich
2014. december 19. 12:29
"Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát." Eddig stimmel is, de itt kitör az Agyalágyult Oroszból az őrület., úgyhogy nekem kell megnevezeznem e törpepártokat: SZDSZ-hulla, MLP, DK, Bajnai-hulla, PM... Igen, mindegyikre stimmel: alig mérhető, arcátlan, gátlástalanul a többségre próbálja kényszeríteni az akaratát
Morgen
2014. december 19. 12:14
Jobb, ha "berken belül" ténykedik az ellenség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!