Megszereztük a kormány által tervezett új adók és tilalmak listáját

2014. december 13. 15:18

A kórházakat teljesen fölöslegesen tartják nyitva vasárnap is. Ott az egész hét a betegeskedésre, vasárnap pedig hadd pihenjenek a nővérek és az orvosok is.

2014. december 13. 15:18
Széljegyző
Jobbegyenes
Tüntetőadó
Aki tüntet, jó eséllyel egy idegesítő ripacs tetű. Adózzon többet, ha ennyi ideje van felvonulgatni meg ordibálni! 

Nyugdíjasadó
Aki öreg, ingyen utazik a buszon, nem dolgozik és idegesítő, ráadásul a külföldi gyártmányú gyógyszerek nagy tételben való megvásárlásával más nemzetek kasszáit gyarapítja és a hanyatló Nyugatot támogatja. Aki öreg, adózzon!

Bankkártyaadó
Felháborító, hogy a szorgalmas, dolgozó emberek több percet kénytelenek a közértben sorban állással tölteni, mert az eleve bosszantó megjelenésű proletárok bankkártyával fizetik ki a kiflit. Aki bankkártyával fizet a boltban, fizessen több adót!(...)

Kötelező drogteszt a rendőrkutyáknak
A kormány nagyon helyesen felismerte, hogy az állandóan sivalkodó gyerekeket, újságírókat és politikusokat rajtaütésszerűen drogteszt alá kell vonni. Azonban ez nem elég, a rendőrkutyák napi szinten foglalkoznak kábítószerekkel, így félő, hogy nem jeleznek a gazdájuknak, hanem sunyi módon felszívják, vagy lenyelik azt. Ezért a kötelező drogtesztet a kutyákra is ki kell terjeszteni!

Kötelező vasárnapi séta
Közismert, hogy vasárnap rengeteget zabálnak az emberek. Ez hosszú távon elhízáshoz vezethet, ami viszont súlyos milliárdokkal terhelheti meg az államkasszát, hiszen a dagadtak gyógyítása drága. Szerencsére a boltok vasárnap már zárva lesznek, így nincs esélyük újabb finom falatokat szerezni, viszont így fennáll a veszélye, hogy otthon fekszenek. Ezért kötelezővé kellene tenni a vasárnapi egyórás sétát. Aki ezt elmulasztaná, annak büntetésből nem járna vacsora.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. december 14. 11:45
Kifelejtette a lakihegyi adót!
Mich
2014. december 13. 20:46
Még a Jobbegyenes drogosai is tiltakoznak... NAGYON HELYES!
cutcopy
2014. december 13. 18:31
Ezért oly vérszegény az kormányellenzők képessége mert ilyen gagyi muníciókkal látjátok el őket..
Senye Péter
2014. december 13. 17:03
Lehet, hogy jobban aggódik a szükségesnél a kormány a nemzetközi helyzet 'fokozódásától'. Remélem, hogy e tekintetben nem lesz igazuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!