Öt pont a párizsi vérengzés kapcsán

2015. január 08. 14:38

A lemészárolt szerkesztőség provokatív és gyakran ízléstelen rajzai a szólásszabadság részét képezik, még ha nem tetszik, akkor is.

2015. január 08. 14:38
Jobbklikk
Facebook

„1. A támadók egyikére már tíz évvel ezelőtt felfigyeltek a francia hatóságok, amikor Irakba akart utazni az amerikaiak ellen harcolni, sőt emiatt be is börtönözték. Állampolgárságát nem vesztette el. 

2. Az egyik megölt rendőr francia muszlim volt. 

3. A terroristák olyan életet éltek Franciaországban, amelyet az általuk képviselt al-Kaida eretnekségnek tart. 

4. A lemészárolt szerkesztőség provokatív és gyakran ízléstelen rajzai a szólásszabadság részét képezik, még ha nem tetszik, akkor is. 

5. A támadást követően több mecsetnél is robbantás történt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2015. január 09. 08:32
Nem mindenki érti a viccet de had emlékeztessek "holokauszt torony robbantás és ez a párizsi mészárlás" mind egy tőrről fakad. Egy kicsit vissza kanyarodva a magyar katonákat lóháton vetették be az orosz tankok ellen csak ezzel nem szoktunk dicsekedni. Gondolom vannak akik ezt is nagyon viccesnek találják!!!!!!!!
fradi44
2015. január 08. 22:13
Találtam egy kemény idézetet: "Nem Charlie vagyok, hanem Ahmed, a halott rendőr. Charlie gúnyt űzött a vallásomból, kultúrámból, én azért haltam meg, hogy megvédjem a jogát arra, hogy megtehesse."
Szúnyog
2015. január 08. 20:31
Mindenki keveri az "újságírók" szabadosságát a szólásszabadsággal.
gregoripehh
2015. január 08. 19:28
Emberek, nem elég még a szarházi gyáva muzulmánnak csúfolt terroristákból? Kanada, Ausztrália, London, Mumbai, Kenya, Boko-haram, New York, Boston és így tovább. Mindenhol csaló kriminális drogos, szekszuálbűnöző, szadista állatok merik istent a szájukba venni és gyilkolmi. Mi köze ennek a valláshoz? Ha ez vallás, akkor meg kell tiltani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!