Osztály, vigyázz!

2015. február 11. 09:13

És igen, ma az ált isis országban ilyen egy faszagányos pártelnök, a második legnépszerűbb párt elnöke, a második erőnek az ökle, egy ezüstdobogós! Tudom, nem annyira feltűnő egy teli torokból geciző, rettegett áloligarcha mellett. Most még.

2015. február 11. 09:13
Uj Péter
Népszabadság

De ez, a cigányozós jobbikos, akinek be kell költözni a zsidózós cigány jobbikoshoz, na, ez már túl van egy kicsit az áltisin, túl a gyépén, ez óvoda, kábé, vagy nem tudom. Mert ha beköltözik, attól nyilván megugrik az íkúja neki, és nem fogja többé viccesnek találni, ha a Facebookon szembejön egy pisztoly fotója a lőszerek felett »puja csendesítő« felirattal… (Azt mondjuk nem várom, hogy annyira megugorjon az íkú vagy micsoda, hogy esetleg még a helyesírási hibát, hibákat is fölfedezze, hogy ez összetett szó, egybeírandó. A pulya meg ly, de azon lehet vitatkozni.)

És igen, ma az ált isis országban ilyen egy faszagányos pártelnök, a második legnépszerűbb párt elnöke, a második erőnek az ökle, egy ezüstdobogós! Fogja a fejes vonalzót, és csap, százszor leírod, fiam. Ötven guggolás. Egy hétig nem tévézhetsz. Hozd ki azonnal, év végén visszakapod.

Tudom, nem annyira feltűnő egy teli torokból geciző, rettegett áloligarcha mellett. Most még.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
népoldali56
2015. február 11. 14:37
Nem tetszik,mi libsi? Cseréld le azt a népet vagy cseréld ki magad egy másikra. Vag keress egy másik országot ,ahol neked tetsző polgárok élnek...
Mich
2015. február 11. 10:00
Na, Nol-Péter, a nagy PUCCS-, Simicska- és Gyurcsány-várás közepette(...!) végre vetett egy pillantást a Ballik feje fölé növő Jobbikra... Gratulálok, Petike!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!