Orbánnak mennie kell

2015. március 28. 11:16

A címben foglalt állítás csak egy teoretikus kijelentés: nem vitás, hogy Orbánnak mennie kell. De maradni fog.

2015. március 28. 11:16
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

 


Vagyis hiába tárul föl előttünk, hogy a kormányzat miként károsította meg a keményen dolgozó kisembereket, hiába látjuk, miként akarja most is folyamatosan becsapni őket és áthárítani a felelősséget másra, szóval hiába lepleződik le az összes orbáni manipuláció, nem történik semmi. Ahogy mondani szokták: a kormányfő és csapata ezt a megúszhatatlannak tűnő botrányt is lábon kihordja. Mint az összeset, amelyet az elmúlt öt évben, kiváltképp tavaly szeptember óta, ő maga okozott. Hányszor, de hányszor véltük úgy: ezt már nem lehet túlélni; a netadó, vagy az amerikai kitiltási botrány, az ügynök-ügy, a Simicska háború, a földeladások, a Mészáros Lőrinc projektek, a Tiborcz-féle közbeszerzési, vagy közbeszerzés nélküli sikerek, az útdíj vagy a vasárnapi zárva tartás biztosan megrendítik a kormányt.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. március 30. 08:13
N.Péter, Tisza Kálmánnak, meg Bethlen Istvánnak is mennie kéne, ha élnének még?
hátakkor
2015. március 30. 08:00
NP-nek, meg a többi orbánnakmenniekellenőzőnek egy dakota közmondás: Ha azt veszed észre, hogy a ló amin ülsz megdöglött, akkor szállj le arról a lóról!
moricka13
2015. március 30. 04:21
Valóságos, véletlenül sem teoretikus kijelentés NÉMETHNEK: az ATV Fórum műsorában annyira egzaltált, hogy ilyen nívón jószolgálataiért a Simicska-birodalomban esetleg az udvar sepregetője lehet.
Lolka-Bolka
2015. március 30. 03:02
mivel teged az aljassagod miatt es arra fizetnek jo sokat ... igy megtudsz elni rendesen. tegyuk fel , hogy a tehetseged , vagy munka bitrasod utan lennel honoralva ........ na akkor nepszabis goreny mar a tudod , holl lennel a melyszegenyek kozott . de miert is ne , menj ada .... vagy az anyadba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!