Kilátással kiadó

2015. március 11. 08:43

Szóval érdemes lenne meghirdetni az országot is, persze csak bérbe, mondjuk egy évre, mert mint tudjuk, a haza nem eladó.

2015. március 11. 08:43
Somodi Géza
Kisalföld

„Már 280 bérlőjelöltje akadt a Veszprém megyei Megyernek, amelyet napi 210 ezer forintért bárki kibérelhet. A falu polgármestere, Pajer Kristóf elmondta, hogy osztrák mintára, a turizmus fellendítése miatt kezdtek az akcióba. (…)

Szóval érdemes lenne meghirdetni az országot is, persze csak bérbe, mondjuk egy évre, mert mint tudjuk, a haza nem eladó. Kíváncsi lennék, hogy mekkora lenne az érdeklődés. Gondolom, több lenne az orosz jelentkező, mint norvég. De leginkább az izgat, hogy vajon mit változtatnának meg először. Lehet, hogy megint köztársaság lenne a nevünk és alkotmány lenne az alaptörvény. És nem lenne Paks 2, vagy legalább tudhatnánk, mire költenek a pénzünkből 3700 milliárdot. Esetleg egy évvel tovább lehetne boltba menni vasárnap. Én ilyeneknek örülnék. De ez csak ábránd, hiszen huszonöt éve éppen azt értük el végre, hogy négyévente mi adhassuk oda az országot annak, aki nekünk tetszik. Lehet, hogy először csak egy faluval kellett volna kipróbálni. Egy hétvégére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2015. március 11. 14:34
a cikkírót kellene bérbe adni egy bányába....örökre
OberEnnsinnen
2015. március 11. 11:56
Ennél a Kisalföldnél mindenki ugyanabból a kottából trombitál. Nem hiszem el, hogy Győrben ez lenne a színvonal. Hisz ez nem más, mint mikor a szél összefújja a szemetet, s ráírják: Kisalföld. S minden nap bizonyítják: ez valóban szemét.
puszika
2015. március 11. 11:44
Egy ilyen írásért még fizetnek is ? Somodi megfogtad az Isten lábát!!!
néhai Ch.Pilot
2015. március 11. 10:44
A cikkíró hazaáruló antihunita szemét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!