Zsebtévé

2015. március 19. 15:14

A nemzeti hírcsatorna csúfos bukással debütált. Jelesebb napot nem is találhattak volna a lebőgésre, mint a sajtószabadság ünnepét.

2015. március 19. 15:14
Werner Krisztina
Kisalföld

A nemzeti hírcsatorna csúfos bukással debütált. Jelesebb napot nem is találhattak volna a lebőgésre, mint a sajtószabadság ünnepét. Egy ország szeme láttára bizonyították a tézist, hogy a politikai megbízhatóság nem jelent egyet a szakmaisággal. Sőt! Független-médiaországban nemcsak gyanús, de összeférhetetlen és etikátlan, ha egy újságíró pártzászlót fog a kezébe. Miután szisztematikusan rugdalták ki a nem megbízható kollégákat, maradtak a lelkes gyakornokok, a dilettáns és hithű amatőrök. Velük annyira futotta, hogy a köztársasági elnökből Ádár János lett, a helyszíni kapcsolásokból Bridget Jones-os bejelentkezések, kép- és hanghibák tömkelege, vágóképek káosza, kamerát kereső fejek, kétségbeesett műsorvezetők és elsötétített kép. A szakma úgy tartja, hogy minden csatorna presztízsműsora a híradó. Ez amolyan szentírás. A cél a BBC volt, ami összejött, a Zsebtévé. Azon sem rökönyödtem volna meg, ha az egyik körkapcsolásban feltűnik Móka Miki, mert Hakapeszi Makinak ott voltunk mi. Nyeljük, amit kapunk a nemzeti csatornától. Évi nyolcvanmilliárdért ennél finomabb zoo-csemegével is etethetnénk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. április 21. 21:32
Mert mégiscsak összenő, ami összetartozik. Kálmán férje a nemzeti hírcsatorna rendezője. :D Anyám borogass.
thymian
2015. április 21. 21:32
Hahaha. Késő.
cereal killer
2015. április 10. 19:20
Most, hogy kiderült, hogy a márc. 15-i adás rendezője Kálmán Olga férje volt, már az sem elképzelhetetlen, hogy az egész bakiparádé és a technikai hibák sora szabotázs volt.
kamasuka
2015. március 22. 13:50
Nem azért szapulják, antiblogolják mert "szar", hanem mert ez három év alatt belejön, és olyan keményen fog visszavágni hír tévé nélkül, hogy attól kódulnak. A Hír tévé 2003 után 2006 szeptemberében lett az, ami a gecizésig volt. Három év alatt futtatták fel a topra. Az M1nek nem kell majd három év. Amúgy észre vettétek, hogy alig bírálnak minket kívülről? Észre vették, hogy geci mód kontraproduktív. :) Szóval, ez 2018-ra roppant nagy kampánytényező lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!