Kedves Tóni!

2015. április 21. 09:33

Csak a vak és süket nem látja, hogy elvesztetted a valósággal a kapcsolatot. Nem hallgatod a rádiót, nem nézel tv-t, nem olvasod a Nemzetet. Bántó és sértő módon alázod a kollégáimat. Eszed?

2015. április 21. 09:33
Csintalan Sándor
Facebook

„Kedves Tóni! Csak a vak és süket nem látja, hogy elvesztetted a valósággal a kapcsolatot. Nem hallgatod a rádiót, nem nézel tv.t nem olvasod a nemzetet. Bántó és sértő módon alád a kollégáimat. Eszed? Csak egy egyetlen egy példát mondj a »jobbikozásra«! Majd ha győz a »jobbik« amiért sokat teszel tesztek, akkor majd emlékezz köszönd meg a haveroknak ( Habonynak, Vajnának ) és nézz magadba. Jó lenne most észhez térni . Bár lehet, hogy már most is késő. Azt, hogy mi milyenek vagyunk azt a néző, olvasó, hallgató dönti el. Ezt a tanácsot - nyilasok a »jobbikos« haverok által már egyszer összeverten- ingyen adnom. Állj meg és merengj el kicsit míg nem késő. Igyál meg egyedül egy kávét. Ölelés css”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. június 21. 21:56
talan, csak a magyar gyermekkorod maradt ki, pótolj egy kicsit belőle, játékosan: Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol, hallgatja egy süket ember, ki a vízben lubickol. Sej, haj, denevér, bennünk van a kutyavér! Vak meglátja, hogy kiugrik, sánta utána szalad, kopasz ember haját tépi, a néma meg óbégat. Sej, haj, denevér, biciklizik az egér.
2016. április 28. 01:35
Tisztelt Csintalan Úr! Ugyan nem egy született intellektuális alkat, de azért annyi esze már csak koránál fogva is lehetne, hogy az egyébként bunkó, köztörvényes megverőinek a megbízójában ne a Jobbikot nevezze meg. Ez logikailag piszokul sántít! Ezzel a csalfa önámítással csak a tényleges bűnösöket menti fel, és ez bizony nem csak öreg hiba, de bűn is, mert ösztönösen, akaratlanul is a bűnt pártolja! Ne tegye, ha javasolhatom, bár azt is belátom, hogy minden további már csak ízlés kérdése.
2016. április 28. 01:35
Még valami, T. Csintalan Úr! Semminemű ellenséges alapállást nem érzek Önnel szemben, hiszen mindenkit igyekszem olyannak elfogadni, amilyen, még ha nem is azonosulok vele. Különben is azzal, hogy korrekt véleményt fogalmazott meg Simicska Lajossal kapcsolatban, sokak szemében szerzett jó pontokat, mert azt azért mindenki láthatja, hogy ő nem egy, a nyílt utcán öreg, gyenge nyugdíjasokat leverni bármikor kész habony árpika - már megint ez a nyavalyás helyesírásom! - szint, hanem eredendően más minőség, alkotása, munkája alapján, bár ettől még nyílt fórumokon fogalmazhatna visszafogottabban. Orbánnak pedig az M 4-es szakasz leállításáig akár igaza is lehetett volna, de azóta már nincs, mert a KÖZ-t büntetni egyéni harag és dac okán méltatlan dolog, és rettenetesen antidemokratikus.
2016. április 28. 01:34
Már bocsánat, de habony árpádot meg Simicskát egy napon emlegetni mégis csak túlzás! (Bocs,de a helyesírásom még hagy némi kívánnivalót maga után.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!