25 milliárd agymosásra?

2015. április 28. 11:45

Inkább csöndben elgondolkodom, én mire költöttem volna ha nekik vagyok.

2015. április 28. 11:45
Fabius
Varánusz

Mondjuk simán megoldom belőle a menekült kérdést NK nélkül. A keleti - déli határ mentén felállítok egy kormányablak - végvárrendszert, ahol sürgősségi eljárással minden menekülttel közlik, itt nem kívánatos sem az áthaladása, se a jelenléte. Kivéve, ha a vándor igazolni tudja játékos múltját bármely fodballigában, mert akkor ő nem gazdasági menekült, hanem idegenlégiós tartalék a Nemzeti Bohócligában.

De lennének kormányablakok Lisztferihegyen és a nagyobb pályaudvarokon is, ahol olyan zökkenőmentes lenne a letelepedési kötvényárulás és teljes körű a kiszolgálás, hogy a delikvenst a magyar útlevél-jogsi-személyi-lakcímkártya kombóval már a berendezett, kitakarított lakásába vinné a taxi a helyszínről. Nyilván megértem, hogy ez nemzeti konzultáció nélkül nem megvalósítható, meg amúgy is: Itt az idegenkérdésen kívül akkora faszaság van, hogy nocsak, csak szarul van elmondva. Ezért nyilván szükség van 25 újabb elbaszott milliárdból próbálkozni, mert a habonyárpi sem bír mindent egyedül, a klónozását pedig tiltja még az alkotmány egy ideig.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!