Lázár János HAZUDIK!!!

2015. április 17. 07:30

Mint a televízió felelős szerkesztője ezúton ki- és bejelentem, büntetőjogi felelősségem teljes tudatában, hogy Lázár János nem csak cinikus, hanem egy hazug politikus.

2015. április 17. 07:30
György Zsombor
Facebook

„»(...) A sajtótájékoztató egy pontján Lázár meg is jegyezte, hogy a Hír TV-n mostanában diszkriminálják a kormánypárti politikusokat.« Mint a televízió felelős szerkesztője ezúton ki- és bejelentem, büntetőjogi felelősségem teljes tudatában, hogy Lázár János nem csak cinikus, hanem egy hazug politikus. Még egyszer: HAZUDIK!!! A valóság az ő állításával szemben az, hogy a a Fidesz és a kormányzat bojkottálja a Hír Tv-t, a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, a demokrácia alapvető elveit, értékeket rúgva fel. Megjegyzem, a Fidesz tapolcai jelöltjét is felkértük, hogy adjon interjút. Ő ezt elutasította. A végeredményt mindenki ismeri. A tanulságokat mindenki levonja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2015. május 02. 23:39
A kopasz barack már nem veri a cigány meggyet, hanem összebútoroztak és jött az utód a Ring-ló Lali. Na ennyit a spermiumról.
péterx
2015. április 28. 20:43
Kedves György Zsombor ! Legyen óvatosabb a szavak használatával , ez újságíróként kötelessége is : 1.A "diszkrimináció" szó többértelmű ,s Ön az érdekeinek megfelelő jelentését választott ki . A HÍR TV igenis diszkriminálja a kormánypártot abban az értelemben , hogy Simicska tulajdonos mögé állt / ez érthető , de ettől még a diszkrimináció diszkrimináció / . 2. A "bojkott" csak válasz , UTÓLAGOS reakció volt a Fidesz részéről . 3. Tehát : vonja vissza a rágalmait , használja korrektül a szavakat , ne írjon úgy , hogy ennyire kilógjon az elfogultság lólába . Simicska-gazdinak akkor használ a legtöbbet...
péterx
2015. április 28. 20:42
1.Uram Ön mellébeszél : itt most nem a HÍR TV vélt vagy valódi objektivitása a téma ... 2. György Zsombor az , aki rágalmaz , hazudik , és cinikus , mert összekeveri az okot és az okozatot . 3. György Zsombor csúsztat : előbb volt a HÍR TV Simicska mögé állása és UTÁNA a bojkott . ITT most ez a téma .
péterx
2015. április 28. 20:42
Az össze itt a kiválóan dolgozó Lázár Jánost szidalmazónak üzenem : 1. Ne nézzék hülyének Simicskát : ha van egy média-birodalma , akkor nem állítaná hadrendbe azokkal szemben , akikkel összeveszett ?... 2. Ne nézzék hülyének saját magukat sem : ha önöknek lenne egy médiabirodalma , nem használnák ki az ellenfelükkel szemben ?... 3. Ezért aztán ne nézzék hülyének Lázár Jánost sem , aki ezeket a nyilvánvaló összefüggéseket kimondta ... 4. György Zsombor pedig vagy nem tudja érteni az összefüggéseket , vagy gerinctelen talpnyaló .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!