Nyerni kell

2015. június 25. 09:40

Habony embere is teljesíti a feladatát, Lázáré is. Az adófizetők pénzén gründolnak kormányszócsövet.

2015. június 25. 09:40
A szerk.
Népszabadság

 „A Habony Árpád vezérlésével és Liszkay Gábor tulajdonlásával kormányközelivé fordított Napi Gazdaságba bevásárolta magát Sánta János, Lázár János jó ismerőse. Valami hasonló már a levegőben lógott azóta, hogy Sánta tanújelét adta szerkesztői vénájának: az ő számítógépén írták a trafiktörvény egyik tervezetét. Ő ugyanis a Continental vezére. Ez a cég a napokban elnyerte a British American Tobaccóval (BAT) a dohány-nagykereskedelem óriási bevételt hozó koncessziós jogát. (...)

5. Habony embere is teljesíti a feladatát, Lázáré is. Az adófizetők pénzén gründolnak kormányszócsövet. Úgy osztják a piacot, mintha bármit megtehetnének, és meg is tehetik. Hiába van állítólag Lázár–Habony-ellentét, hiába fogja itt mindenki a másikát, hiába fél itt mindenki mindenkitől, hiába zsarol mindenki mindenkit, egy dolog ott áll mindenekfölött: nyerni kell mindenáron (pénzt és hatalmat), máskülönben egyre inkább úgy néz ki, hogy helikopterekkel kell majd innen elmenekülniük. Vagy a többieknek gyalog – már ha a kerítés engedi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. augusztus 01. 08:29
Szívtok mi? És még egy rossz hír nektek: A Napi Gazdaság momentán a legjobb, legszínvonalasabb napilap. (Ezt nektek a büdös életben nem sikerült elérnetek!)
Peter8811
2015. július 23. 19:39
NÓL elvtárs, hogy az anyátok picsájába vesztettétek el hatalmat amikor miden olyan jól meg volt szervezve? Az ÁVH, a Bokros nyugdíjreform, a nem lesz gázáremelés, a gumilövedék, és a 2007-es plusz adók.
mákgubó
2015. július 23. 19:24
Bizony arra. Ezek is onnan jöttek, csak sminkeltek egyet magukon...:)
cutcopy
2015. július 23. 19:24
Szerencsétlen bolsevik, a saját példátokból tudhatnád hogy ez nem így működik, ti felturbóztátok az ATV-t, a napkeltét, a klubrádiót, a népszabadságot a népszavát stb, aztán még is el lettetek söpörve..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!