Eddig 9 millió forint adományt kaptunk, köszönjük!

2015. június 09. 10:34

Tegnap, mikor a Kétfarkú Kutyapárttal közös kampányunkat elindítottuk, nem gondoltuk, hogy ekkora sikere lesz, de már órákon belül bebizonyosodott, hogy iszonyú jófejek vagytok, és láttok potenciált az ötletben, és szeretnétek, ha megvalósulna.

2015. június 09. 10:34
laspalmas
Vastagbőr

Óriásiak vagytok, kevesebb mint egy nap alatt 9 millió forint adományt utaltatok az ellenplakátos felhívásunkra!

Tegnap, mikor a Kétfarkú Kutyapárttal közös kampányunkat elindítottuk, nem gondoltuk, hogy ekkora sikere lesz, de már órákon belül bebizonyosodott, hogy iszonyú jófejek vagytok, és láttok potenciált az ötletben, és szeretnétek, ha megvalósulna.

A Vastagbőr és az MKKP kampányának bankszámlájára és Paypal-számláira beérkezett összegek:

- tegnap délután fél 5-kor: 3 millió forint

- tegnap este 10-kor: 4,7 millió forint

- ma reggel 9-kor: 8,9 millió forint

Nagyon szépen köszönjük!

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 10. 08:09
Megy még a vad Soros-ozás? Nem látom S.GY.-t egymillióval ebben a listában: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Faqcki4Woh85wOQdl0P9rDKWaCvlG5r4woth0dkCMew/htmlview?sle=true#gid=0 Agyhalott fideszesek:DDDD
catalina9
2015. június 10. 07:50
Nyökögnek a jesuischarliek..
rocchetto
2015. június 10. 06:03
Én vagyok az egyén, aki kínál pénzügyi hitelek segítségével a rászorulóknak. Kér egy kölcsön Ft 100.000 Ft 500 millió bárki képes visszafizetni azt kamatláb 2%. Azt is, hogy beruházás bármilyen jövedelmező projekt. Ha szükség van személyi kölcsön, hogy vagy emelje fel a tevékenységeket, hogy a projekt, vagy vásárolni egy lakást, kérem, forduljon hozzám, így tudok adni további részleteket a követendő eljárást megszerzéséhez a kölcsönt. Kapcsolat: [email protected]
Zsusztina
2015. június 10. 05:07
A fejemet teszem rá, hogy nem a bevándorlókért, hanem Zorbán ellen adakoznak. Még mindig nem fogják fel, hogy nem lehet megélni abból, hogy állandóan nemet mondanak, mert csak akkor lesz valódi baloldal, ha végre megtalálják, hogy mi az, amiért tevékenykedhetnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!