Bocsánat, mondhatná Lázár

2015. június 01. 18:56

Pont kerülhetne tehát az Ökotárs ügy végére, már csak egy dolog volna hátra: a bocsánatkérés. De fogadni mernék, előbb harapja el a nyelvét a miniszter, mintsem ezt megtegye.

2015. június 01. 18:56
Somfai Péter
Népszava

„A dolognak persze nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Ahol nincs, ott nehéz találni, így máig sem sikerült foltot ejteni a civil alapítvány becsületén.

Most tényleg ideje volna visszavonulót fújni, hiszen a norvég kormány által felkért londoni székhelyű könyvvizsgálók mindent rendben találtak az alap által rájuk bízott mintegy 4 milliárd forint felhasználása körül. Korábban egy bolgár-amerikai cég is ugyanerre a megállapításra jutott: átláthatóan, professzionálisan kezelték a rájuk bízott forrásokat a magyarok.

Pont kerülhetne tehát az Ökotárs ügy végére, már csak egy dolog volna hátra: a bocsánatkérés. De fogadni mernék, előbb harapja el a nyelvét a miniszter, mintsem ezt megtegye.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. június 02. 10:24
Hogy ne kelljen a vakvágányokról, felesleges erőlködéssel, visszatolni a pőrekocsikat, a tények ismeretét ajánlanám: - http://www.okotars.hu/tenyek-es-tevhitek-az-okotarsrol-norveg-ugy-kapcsan - https://norvegcivilalap.hu/hu/tamogatott - http://www.okotars.hu/ Értelmes tájékoztatások az átláthatóságról is.
atila68
2015. június 02. 08:18
Miért az ökotárs akarja eldönteni mik azok a demokratikus értékek ami alapján egyenértékűnek kívánja magát feltüntetni a magyar kormánnyal?
kuwiq
2015. június 02. 07:06
Haha. Mondjuk, a maszop meg a csatolt részei is mondhatnának pár szót, ha már itt tartunk. A lézerről meg a gazdájáról mindenki tudja, hogy tévedhetetlenek.
Peter8811
2015. június 02. 06:10
Irakban sem találtatok vegyi fegyvert mégis felkötöttétek Szaddam Husszeint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!