Ma ünnepli az ország Trianont

2015. június 04. 11:54

Június 4-ét, a trianoni békeszerződés aláírásának napját öt éve nyilvánította a Fidesz a nemzeti összetartozás napjának, tovább erősítve azt az erős imázst, miszerint mi vagyunk az egyetlen ország a világon, amelyik ünnepet csinál a nemzeti tragédiáiból.

2015. június 04. 11:54
Vajda Gábor
444

„Június 4-ét, a trianoni békeszerződés aláírásának napját öt éve nyilvánította a Fidesz a nemzeti összetartozás napjának, tovább erősítve azt az erős imázst, miszerint mi vagyunk az egyetlen ország a világon, amelyik ünnepet csinál a nemzeti tragédiáiból. Személyes kedvencem az aradi vértanúk napja, amikor egy komplett szabadságharc bukását és vérbe fojtását ünnepeljük fehér blúzban, sötét nadrágban, és csak azt nem értem, hogy a muhi csata napja (április 11.) és Buda eleste (augusztus 29.) miért nem piros betűs ünnep. Még lehet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. június 05. 08:45
Vajda Gábor (Che)! -Rendkívül rossz az arcmemóriám. De, úgy tűnik Che guavara képével villog. Csaknem szó szerint; idegen tollakkal ékeskedik. Infantilis, eredeti gondolatokban szűkölködő jellemről tanúskodik. -Che; Ez nem ünnep, hanem gyásznap, megemlékezés. Soha el nem múló gyász, már csak ilyen. -Che; Úgy tudom, a szerbek megünneplik a Rigómezei vereségüket. -Che; az általa említett; Muhi, Budai hasonlata hazug és tudatlanságáról árulkodik. Csakhogy tudja; azok csatavesztések voltak. Nem pedig végleges országvesztés, országcsonkítás. -Che; kevesebbet kell írni, többet kell olvasni. Joggal feltételezem, Lenin elvtárs is példaképe. Állítólag ő is ajánlotta; tanulni, tanulni, tanulni.
Jason Bourne
2015. június 05. 06:42
"Ma ünnepli az ország Trianont" A zsidók meg hetente "ünneplik" a holokausztot.
lajkakutyus
2015. június 04. 23:00
Baromarcú! Ez emléknap, nem ünnep, egyébként meg a magyarok belügye! Közöd nincs hozzá.
mustarharmas
2015. június 04. 22:35
A szerző pózőr és emellett idióta....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!