Önként vállalt pénzügyi halál

2015. július 08. 08:38

A görög kormány átverte saját népét: a feltett kérdés hosszú és érthetetlen volt, ráadásul nem pusztán igen-nem választ igényelt.

2015. július 08. 08:38
Bokros Lajos
Modern Magyarország Mozgalom blog

A görög kormány átverte saját népét: a feltett kérdés hosszú és érthetetlen volt, ráadásul nem pusztán igen-nem választ igényelt. A görögök azt hitték, hogy a már visszavont európai javaslatról döntöttek, holott a népszavazás az euróövezeti tagságról szólt.

Ráadásul a népszavazás nem oldott meg semmit. A bankok nem fognak kinyitni, mert nincs pénzük. Az Európai Központi Bank számára jogszabály tiltja, hogy csődbe ment bankoknak hiteleket folyósítson. Márpedig a görög nép annyira szereti az eurót, hogy összes betétjét szívesen kivenné a bankokból, ami lehetetlen.

Szélsőséges baloldali radikalizmus, nemzeti gőg tudatlansággal tetézve. A görög kormány rávette népét, hogy szavazza meg saját további szenvedését és az ország gazdaságának összeomlását.

Jelzés ez a magyar népnek: ne higgyetek az ostoba és becstelen kormánypropagandának - romlásba viheti országát és nemzetét.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ultrabrutal
2015. július 08. 22:01
Ez meg minek szól bele olyanba amihez nem ért???
Peter8811
2015. július 08. 21:02
Önként vállalt pénzügyi halál. Lopott mandátummal?
Brigadéros
2015. július 08. 19:01
...Azért a görögöknek nagy szerencséjük van, hogy Lui a románokat boldogítja...
Sárközi Miskulancia
2015. július 08. 18:13
Kosztolányi Dezső: A szegény konzervatív demokrata panaszai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!