Családbarát kampányt tervez a kormány

2015. július 01. 10:39

A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint családbarát közgondolkozást erősítő, a családbarát szemléletformálást célzó országos kampánysorozat lefolytatását tervezi a kormány. A kampány felelőse Lázár János és Balog Zoltán lesz.

2015. július 01. 10:39

A családbarát közgondolkozást erősítő, a családbarát szemléletformálást célzó országos kampánysorozat lefolytatását tervezi a kormány, amely célul tűzte ki a családpolitikai eredményekről szóló tájékoztatást is. A legfrissebb Magyar Közlönyben erről megjelent határozatában a kabinet felhívja az érintett minisztereket a kampányok és a tájékoztatási tevékenység feltételrendszerének kidolgozására és a végrehajtásukhoz szükséges szerződések megkötésére legkésőbb augusztus 31-ig.

A kampány felelőse Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a munkába bevonják a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökét, Nobilis Mártont is.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theorba
2015. július 01. 13:20
Előre a ....-izmus útján...
pseudo brinkmann
2015. július 01. 12:44
Ezen egyáltalán nem csodálkozom, a maffiában a család a legfontosabb.
komondor
2015. július 01. 11:44
Inkább csalásbarát!
kukagyerek
2015. július 01. 11:28
Lehet, hogy a kampány családbarát lesz, de ez a kormány soha. (Legalább is, nem a magyar családoké!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!