Inkább füvezzél!

2015. augusztus 06. 14:54

Kucsera Gábor, világbajnok kajakozó a bulvársajtóban jár kanosszát, amiért kokaint fogyasztott. Kurvára nem kéne. Gábor!

2015. augusztus 06. 14:54
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Kucsera Gábor, világbajnok kajakozó a bulvársajtóban jár kanosszát, amiért kokaint fogyasztott. Kurvára nem kéne. Gábor! A kokain egy hitvány, ártalmas egó-pumpa. Inkább füvezzél! Abba még nem halt bele senki. A nyilvános vezeklést meg felejtsd el!

I. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mivel töltöd az arcodat meg a szabadidődet. Te azt a kokaint nem teljesítménynövelésre használtad, nem csalni akartál vele, úgyhogy mindenki feldughatja magának a nyomorult véleményét.

II. Ebben az országban mindenki tol valamit. A politikusok meg a cégvezetők leginkább kokaint. Továbbá alkoholt, koffeint, nikotint, pinát és hatalmat. Szigorúan nagy dózisokban. Ezt vágd az újságírók pofájába! Meg azt, hogy tucatjával tudnád sorolni a közszereplők neveit, akik szívják a csíkot a pesti éjszakában.

III. Förtelmes képmutatás, ami a kokainozásod kapcsán zajlik. Épp, mint az élsport szentsége. Ne vedd magadra! Most éppen rajtad demonstrálja a fél ország, hogy milyen józan, és mennyire kádári. Aztán bebaszik, és lecsapja az asszonyt.

Ne szolgáld ki a hiénákat! Ne asszisztálj a nagy nemzeti képmutatáshoz! Ne hagyd, hogy tort üljön rajtad a sok gyökér, aki élvezettel tapos meg bárkit, csak végre pogrom legyen!

Barátsággal: Puzsér

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jimmy Tudeski
2015. augusztus 07. 10:55
na, azt hiszem erre a puzsérra érdemes odafigyelni.
szuverén
2015. augusztus 07. 09:26
Puzsér Úr! -Saját gyarlóságunk, más gyarlóságával igazolható? -Általában tetszik, a trenditől eltérő véleménye. De, ezt elszúrta! Nem tudja ugye? Itt nem a kockázatok és mellékhatások esete forog fenn. -Ez a morál esete, ha netán nem tudná. -Itt az ideje, kanosszát járnia, Önnek is. Mert Ön sem tévedhetetlen. Nem tudta ugye? -Amit erőltetetten, össze-vissza firkált, arra egy kifejezés létezik: Handabandázás!
catalina9
2015. augusztus 06. 17:48
Puzsér egy ellencelebkedik, hogy celeb lehessen.
malakka
2015. augusztus 06. 17:40
Eddig azt hittem, hogy Kucsera bocsánatot kért. Most meg kiderül, hogy kanosszát járt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!