Ha van válság, akkor az a kormány által előidézett válság!

2015. szeptember 16. 11:07

Ha van válság, akkor az a kormány által előidézett válság! Sem Európába, sem Magyarországra nem érkezett annyi menekült, hogy jogos és érdemes lenne válságról beszélni.

2015. szeptember 16. 11:07
Bokros Lajos
Facebook

Ha van válság, akkor az a kormány által előidézett válság!

Sem Európába, sem Magyarországra nem érkezett annyi menekült, hogy jogos és érdemes lenne válságról beszélni. Sem az Unió nem készült fel a menekültek fogadására, ellátására, regisztrálásra sem pedig Magyarország. Ezért van válság.

Európa tehetetlenségét többek között a magyar kormány okozza, amelyik akadályozza a közös megoldások keresését. A magyar kormány tehetetlensége pedig belpolitikai célokat szolgál, az idegengyűlölet, a fajgyűlölet, és a vallási gyűlölködés erősítését.

A kerítés árából lehetett volna tisztességes menekülttáborokat építeni, ahol van étel, víz, ágy, többnyelvű és tisztességes tájékoztatás, eligazítás és regisztráció. Ha a menekültek emberi bánásmódot tapasztaltak volna, akkor többségük bizonyára készséggel együttműködött volna a magyar hatóságokkal.

Az Orbán-kormány tudatosan lázadást szít a menekültek között annak érdekében, hogy bevezethesse elnyomó intézkedéseit a magyar társadalom ellen is.

Magatartása nem pusztán erkölcsileg undorító, hanem gonosz célokat szolgál.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. szeptember 17. 08:05
"A kerítés árából lehetett volna tisztességes menekülttáborokat építeni, ahol van étel, víz, ágy, többnyelvű és tisztességes tájékoztatás, eligazítás és regisztráció." Lehetett volna, ha balfasz lenne a pénzügyminiszterünk. Oda senki nem megy már Merkel hívó szavai nyomán és gyakorlatilag ki is ürültek. Egyelőre megállítottuk a beözönlést, megnyertünk egy újabb csatát.
hátakkor
2015. szeptember 17. 07:52
Ricardo Lajos, közben ma reggelre újabb csatát nyertünk meg.
Peter8811
2015. szeptember 17. 07:02
Válság van Ha válság van akkor válság van. Válság van a Lalyos belében. Válság van a Lalyos fejében. Válság van a közgázon Panamában. Válság a húgyfoltos pizsamában. Válság van a Lalyos MOMÁ-jában. A visszatartott nyugdíj tonnájában. Hogy maradt volna Lalyos a mammájában. Válság van Pusztai húgycsövében. Nem csak az övében mindenkiében. Mert ha válság van akkor válság van. Mert válság van a határon. Mert így csinálta ezt hat Áron. Mert válság van a könnygázban. Mert válság van az elsirt könnyárban. Válság van a Pentagonban. A költői pentatonban.
Dras
2015. szeptember 16. 22:51
Általában kedvelem a gondolatait, ám ez most egy nagy zagyva marhaság!! Szerintem kár, csak azért ellentmondani, hogy hallassa a hangját, mert a tartalma nem ér semmit s nem is méltó s átgondolt egy egyetemi tanárhoz, tanártól. Gondoljon csak arra, hogy mit akarnak az emberek! Az emberek 82%-a nem akar kutyával feküdni, mert tart attól, hogy bolhával ébredne! Az elmúlt hónapban volt Buda várának cseles elfoglalásának 474. évfordulója. Mi erre emlékszünk, de az unióból senki más nem ismeri fel, hogy a muszlimok most sétálnak be és nézegetik és foglalják el Európa stratégiai pontjait, mert egy szerencsétlen naiv nő taktikai okokból meghívta őket, de ezzel stratégiai hibát vétett. Most Orbán nagyon jól ismerte fel a helyzetet és a teendőket, most meg kellene dicsérni inkább, még ha keserű pirula is ez az ellenfeleinek.(Már ha fontos még önöknek a lakosság akarata is!) A társadalom értékítélete is ez, a statisztikák szerint. Talán a politikusoknak is kellene figyelnie arra, hogy mit is szeretnének a választói, nem csak földtől elrugaszkodott elveken kellene parádézni a külföld számára!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!