Azt hitte az Index, az olvasók majd szétalázzák Orbánt, de aztán…

2015. szeptember 21. 17:19

Megszavaztatta közönségét az Index, és fogadni mernék, hogy nem arra az eredményre számítottak, mint amit aztán az arcukba tolt a nép.

2015. szeptember 21. 17:19
Dévényi István
Heti Válasz

Megszavaztatta közönségét az Index, és fogadni mernék, hogy nem arra az eredményre számítottak, mint amit aztán az arcukba tolt a nép.

Az apropót az adta, hogy a román miniszterelnök illetve a magyar kormányt képviselő Szijjártó Péter végtelen történetnek tűnő adok-kapokban nevezik egymást Európa szégyenének. (…)

Nemrég egyébként a 444 akadt össze az olvasóival menekültügyben, s próbált rendet vágni a szélsőségesen nem liberális nézetcunamiban, ám a kommentek blokkolása nem jött be.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. január 26. 18:40
Az Origo a legszemetebb komment ügyben: ha túl sok a nézetükkel ellentétes komment, egyszerűen törlik őket és kiírják, hogy a cikk nem kommentelhető. Gyáva szarok. Botox-Ildi néni elbújhat mellettük.
zseboszkiraly
2015. október 19. 21:33
Lehet hogy a magyar mentalitás paraszt, és erre akár büszke is lehet, mert a paraszt termel, eltart (Téged is). Sajnos országunkban sok a proli mentalitású. Na nem a munkás, nem a marxi értelemben, hanem az ókori Róma proletárja: Gyyökértelen, identitását annak adja aki biztosítja neki a cirkuszt és a kenyeret. Rómát is ők ásták alá, betódult a sok "szép" idegen, és végén a Birodalom bukása lett a következménye.Mindenkinek jusson eszébe mit is énekel az Internacionálé? "A múltat végképp eltörölni, semmik vagyunk és minden leszünk". A múlt eltörlésében most a nemzeti ideentitás eltörlése a napirendi pont, és ez a (média)prolik messianisztikus küldetése....Ebben a mai migránsok az ókori (?) barbárok szerepét játszák. "Aki nem ismeri a történelmet, arra ítéltetik, hogy a saját kárán tapasztalja meg annak megismétlődését" (G. Santayana)
wartog
2015. október 16. 01:58
Tyjjja! Az izraeliták is kapisgálják, ha itt sok muszlim lesz az nekik nem túl nyerő!Példul kicsinálják őket!Mmint a muszlim a zsidót.
states
2015. október 16. 01:58
Igen, sorra bukják be ezeket a szavazásokat leberátorék, és nem csak itthon, hanem szerte Európában. Arról már nem is beszélve, hogy Orbán a legjobb úton van, hogy Európa legnépszerűbb politikusa legyen, és ami ezzel jár, hogy a legtekintélyesebb is. És mindezt a legocsmányabb médiarágalomhadjárat közepette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!