Leállt a Facebook!

2015. szeptember 29. 10:48

21:04. Öt perce vagyok Facebook nélkül. Iszonyat idegesítő, hogy ezt nem tudom kiírni a Facebookra. 21:59 Apokalipszis. Egy órája nincs FB.

2015. szeptember 29. 10:48
Gimpel Tomi
Facebook

„20:59

Kedves Naplóm!
Két perce leállt a Facebook. Megetetem az állatokat, remélem, mire végzek, visszajön.

21:04
Öt perce vagyok Facebook nélkül. Iszonyat idegesítő, hogy ezt nem tudom kiírni a Facebookra.

21:09 
Tíz perce nincs FB. Folyamatosan böngészem a mérvadó hírportálokat. Félek, hogy kitört a háború..

21:15
A szomszéd lány bekopogott hozzám három őt ábrázoló fényképpel, és megkért, hogy mondjam el, melyik tetszik. Szerintem neki sem jó a facebookja.

21:20 
A fölszint kettőből a kövér pasi kiállt a gangra egy tál étellel, és azt kiáltozta: "Pároltrizses-narancsos kacsamellfilé a vacsi, lol.."

21:29
Fél óra. De nem fogok megkattani. Kibírom. ‪#‎kibírom‬ ‪#‎nemvagyokfüggő‬

21:39 
Ellenállhatatlan vágy fogott el, hogy lássak egy macskát. Át akartam menni a háromperkettőbe, a Joli nénihez. Sor áll az ajtajában.

21:41
Kiderült, hogy a mellettem levő házban két egyetemista lány lakik. Az egyik egy plüss delfint emelget magasra, és közben valamit motyog a harmóniáról meg a szeretetről.

21:59
Apokalipszis. Egy órája nincs FB. Tuti azt hiszi, hogy direkt nem írok vissza....

22:04
A házmester körbejárja a lakókat egy listával. Állítólag fel lehet iratkozni ingyen nCore-regisztrációra.

22:10
Furcsa, szokatlan zajokat hallok a gangról. Félek.

22:11 
Megfejtettem a furcsa zajok eredetét. A szomszédok BESZÉLGETNEK egymással.

22:15 
Kihasználom az időt a laptopom takarítására. Amikor kiszedtem a gépem alól az alátétet, kettényílt, és sok lapon fura jelek voltak rajta. A most megismert szomszéd egyetemista szerint az egy könyv. Miket nem tanulnak ezek az egyetemen..

22:30
Most már biztos a zombiapokalipszis. Sörözni hívtak. SMS-ben.

22:31
A felettünk lakó körbe-körbe szaladgál a gangon, és azt kiabálja, hogy ez csak a kezdet, a következő az on-line pornó lesz. Én ezt nem várom meg. Nem én... Kihúzom a modemet..”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bácskai Bicska
2016. október 12. 14:42
Majd nem lesz ilyen vicces, ha áram híján szatírára sem futja. Akkor nem a facebook lesz a legnagyobb gond, hanem az ivóvíz. A klotyó leöblítése fontosabb lesz a legötletesebb profilképtől, és fél kiló tavalyi krumpli többet fog érni száz lájknál. Most még viccelődünk. De a kertek alatt ott ólálkodik Mad Max világa. Nem árt észben tartanunk. Kanári helyett hasznosabb nyulakat tartani. Vízipálma cserépbe meg uborkát ültetni. Ha van jövőkép.
atila68
2015. október 16. 16:01
Mi az a modem?
MOPO3OB
2015. október 14. 15:47
Hát valóban érdemes, hogy a Facebook és Google is közismerten zsidók vezetése alatt és tulajdonában áll. Az Applet buziságát nem rész nagy nyilvánosság előtt bevalló Tim Cook vezeti. A Microsoft még megőrizte "ártatlanságát" de azt meg a szar Windowsok miatt utáljuk. :)
berberelek
2015. október 03. 11:40
21:04. Öt perce vagyok kenyér nélkül. Iszonyat idegesítő, hogy ezt nem tudom kiírni a Facebookra. 21:59 Apokalipszis. Egy órája nincs mit ennem. No, de belátom: mindez semmi, a Tomi szenvedéseihez képest!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!