Őszintén sajnálom a történteket

2015. szeptember 10. 21:49

Nagyon sajnálom a történteket és családanyaként külön sajnálom, hogy a sors pont egy gyereket sodort az utamba, ezt akkor nem is észleltem.

2015. szeptember 10. 21:49
László Petra
Magyar Nemzet

„Őszintén sajnálom a történteket. Csak mostanra tudtam összeszedni annyira magam, hogy írjak. Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem.

Kamerával forgattam, több száz migráns kitört, áttörték a rendőrkordont, egyikük nekem rontott és én megrémültem. Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam. Nehéz jó döntéseket hozni olyankor, amikor az ember pánikban van és sok száz ember rohan szembe vele. Nekem akkor, abban a pillanatban ez nem sikerült. Nagyon sajnálom a történteket és családanyaként külön sajnálom, hogy a sors pont egy gyereket sodort az utamba, ezt akkor nem is észleltem. Pánikba estem, ahogy látom magam a felvételeken, mintha nem is én lennék. Tettemet őszintén megbántam, és vállalom érte a felelősséget.

Nem vagyok szívtelen, gyermekeket rugdosó rasszista operatőr. Nem szolgáltam rá sem az ellenem folyó politikai boszorkányüldözésre, sem a mocskolódó, sokszor halálos fenyegetésekre. Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzetben hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.

László Petra”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 725 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. szeptember 26. 09:37
Soha egy szavukat se higyjétek az aljas, hazug magyargyűlölő patkányoknak. Petra nem ismerte be, hogy bárkit is elgáncsolt volna. "Kamerával forgattam, több száz migráns kitört, áttörték a rendőrkordont, egyikük nekem rontott és én megrémültem. Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam." Ez teljesen normális reakció a rátámadó tömegre. Tudom, hogy nem tudnak angol szöveget olvasni a patkányok akik azt hiszik, hogy okosak de csak sunyik de a napokban egy tömegben 700 embert tapostak halálra a muzulmánok mert valami miat pánikoltak. "Saudi Arabia orders probe into deadly Hajj stampede Government orders investigation into stampede in area of Mecca that killed more than 700 people on Muslim Eid holiday." http://www.aljazeera.com/news/2015/09/saudi-arabia-orders-probe-deadly-hajj-stampede-150924164022374.html Miért érdekelé a patkányokat az igazság? "Valakit tönkre akarnak tenni, megindul a munka, mintha egyetlen kéz igazgatná.” Tormay Cécile – Bujdosó könyv
peninsulavaldes
2015. szeptember 11. 19:00
eljár terápiára..
Brigadéros
2015. szeptember 11. 18:34
László Petra! Annyira aránytalan és gusztustalan az, amit művelnek veled, hogy együttérzést ébreszt bennem, szorítok neked!!!
Mindjárt
2015. szeptember 11. 17:32
Ezt a műbalhét a magyargyűlölő patkányok gerjesztik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!